Nevet váltott az Umbra

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Emlékeztek még a Solarfall Games bámulatosan kinéző akció-RPG-jére, az Umbrára? Nos, a játék immáron Wolcen: Lords of Mayhem néven fut, és március végén érkezik a korai hozzáférésű változat.

A Sollarfall Games még tavaly májusban kalapozta össze a pénzt az Umbrára, s noha azóta nem nagyon hallottunk felőle, a felülnézetes akció-RPG fejlesztése szépen haladt. A CryEngine-nel hajtott anyag egyik érdekessége, hogy hősünk apokaliptikus formákat ölthet, lángokból álló szárnyat növeszthet, tűzlabdákat hajigálhat és hasonlók.

Ráadásul a játékban nincsenek karakterosztályok, csupán három erőforrásra kell figyelnünk: a rage-re, az állóképességre és a manára. Alapvetően egy nyitott világot járhatunk be, és a környezet bizonyos fokig rombolható lesz. A víz vezeti az elektromos áramot, de a tüzet eloltja, a jég viszont elolvad a lángoktól - ezek a hatások a játékmenetet is befolyásolják.

A játék immáron Wolcen: Lords of Mayhem címen fut, és már nem kell sokat várni rá: március 24-én élesedik a Steamen az Early Access-változat.

1.
1.
crytek
Mondanom se kell,mert aki figyelemmel követi Lostprophet isteni munkáját tudhatja ,hogy ez is magyar feliratos lesz majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...