Tényleg csúszik a PC-s Kingdom Come

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 6.
  • Csúszás
Link másolása
Immáron hivatalossá vált, hogy mégsem kapjuk meg idén nyáron a Kingdom Come: Deliverance számítógépes változatát. A csapat szeretné mindhárom platformra egyszerre kihozni a középkori szerepjátékot.

Igaznak bizonyultak a héten felreppent szóbeszédek, a prágai Warhorse a Polygonnak erősítette meg, hogy mégsem jelenik meg nyáron a Kingdom Come: Deliverance PC-s verziója, mivel az RPG meg nem nevezett kiadója ragaszkodik ahhoz, hogy mindhárom platformon egyszerre jelenjen meg a játék.

Konkrét megjelenési dátumot még nem jelentettek be a srácok, de mindenképpen szeretnének még idén kijönni az anyaggal PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Öröm az ürömben, hogy a bétateszt pár napja vette kezdetét, s már egy elég nagy szeletét kipróbálhatjuk a Kingdom Come: Deliverance-nek, feltéve, ha mi is támogattuk a projektet a Kickstarteren, vagy már beruháztunk az 1400-as évek Európájában játszódó címbe.

6.
6.
Extol
#5: Gondolom a nézeteltérések miatt. Ha PC-re jön egy időben akkor nem lehet azt mondani, hogy egy gagyi átiratról van szó. Ami lehet igaz, de így lehet érvelni
4.
4.
crytek
Béta: http://f-bit.ru/752084
2.
2.
eszeanna
Ma már nem kéne semmit sem bejelenteni. Elég lenne annyit mondani: majd egyszer.
1.
1.
Extol
Nagyon hangulatosnak tűnnek a képek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...