Júniusban jön a Carmageddon: Max Damage

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Február végi bejelentésekor még csak az volt biztos, hogy az év közepén érkezik a következő Carmageddon, ma viszont kiderült, hogy június első hetétől lesz lehetőségünk járókelőket gyilkolni.

A múlt hónap végén mutatkozott be a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra bejelentett új Carmageddon, a Carmageddon: Max Damage, ami most végre pontos megjelenési dátumot is kapott. A Stainless csapatának bejelentése értelmében a versenyzős, járókelőgyilkolós cím legújabb felvonása június 3-án mutatkozik be. A dátum egyelőre csak a konzolos verziókra érvényes, az asztali gépes változat premierje még mindig ismeretlen.

A fejlesztők ígéretei szerint több mint 30 járművet irányíthatunk majd 10 különféle helyszínen. A karriermódban hat különféle versenytípust próbálhatunk ki, valamint multiplayer is lesz.

11.
11.
Thor Vath
#10: Hát arra gondoltam. Felnyársalta és tolta :)
10.
10.
Cooper Channel
#9: Nem tolta maga előtt, hanem felnyársalata őket.
Elökörködni jó lesz ez.
9.
9.
Thor Vath
Hát megöregedtem. Amikor a két szegény tehenet tolta maga előtt dőlt el, hogy én ezt ki se próbálom. Tinijáték :)
8.
8.
felegyi
Nekem azért beadja azt az oldschool LAN partys összejöveteleket, ahol nem csak a játék de maga a társaság is annyit dobott az összhangon hogy nagyon. Persze ahhoz megint 16-nak kellene lenni :)
7.
7.
Wolverine
#5: Ismerem, de ez engem annyira nem nyűgözött le, kicsit gagyi hatása volt számomra, na persze ízlések és pofonok.
5.
5.
godach
#1: http://www.gamepires.com/Data/Sites/2/logos/maincapsuleimage.png
4.
4.
Heldengeist
#2: Nem is AAA játék lesz, mint aminek a Doomot próbálják meg eladni, abba a 20-30€-s kategóriába, ahova szerintem jönni fog, meg jó lesz ez. Pláne, ha még mellé megtanulnak optimalizálni. Ráadásul, akinek megvan a Reincarnation, ahhoz ingyen hozzávágják. Azok után, amit azzal műveltek, mondjuk ez a minimum.
2.
2.
Palack20
Pont ezt akartam én is írni...mai szemmel nekem se jön már át pedig régen hónapokat játszottam vele...
1.
1.
Wolverine
Valahogy mai szemmel ez a játék már nagyon gyerekes, pedig anno sokat játszottam a régiekkel és ma se lennék ellenére, ha grafikán kívül a játék is megújulna. Kicsit élethűbbé kéne tenni az egész koncepciót, kb olyat tudnék elképzelni mint a Death Race filmben volt, amiben megvan a kellő durvulás, de reálisan.
18 karikás besorolással akarják kidobni, de mégis kb a 10 évesek szintjén van a játék, mert bugyuta dedós hentelés csak az egész. Ha nosztalgiázni akarok, akkor androidon előveszem a régit, ami akkor ütős volt, de ez 2016-ban már kicsit tré, legalábbis számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...