Carmageddon: Max Damage PS4, XBOXONE

Immár a második Carmageddon-játékot készíti a Stainless Studios, mely ezúttal csak konzolokra jelenik meg.

E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

A THQ Nordicnál landolt a Carmageddon is

Szorgosan építgeti a portfólióját a THQ Nordic, a kiadó a minap a Carmageddon címre is lecsapott, így a jövőben az ő szárnyai alatt készülhetnek a sorozat folytatásai.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a héten megjelenő játékok mennyiségén nem is érezni, egyértelmű, hogy kezdetét vette az uborkaszezon. A kínálat javarészt a steames indie-kből áll, csak egy-két nagyobb cím akad közöttük.

Traileren a Carmageddon: Max Damage

Egy hónapos csúszást követően jövő héten végre megérkezik a konzolos Carmageddon, a Max Damage is. Ennek apropójából a fejlesztésért felelős Stainless Games kiadott egy utolsó, premier előtti kedvcsinálót.

Egy hónapot csúszik a konzolos Carmageddon

Mégsem játszhatunk júniusban a PS4-es és Xbox One-os Carmageddon: Max Damage-dzsel, hiszen a fejlesztőknek extra fejlesztési idő szükséges a polírozáshoz. Sebaj, kaptunk egy új trailert és egy rakás képet is.

Júniusban jön a Carmageddon: Max Damage

Február végi bejelentésekor még csak az volt biztos, hogy az év közepén érkezik a következő Carmageddon, ma viszont kiderült, hogy június első hetétől lesz lehetőségünk járókelőket gyilkolni.

Xbox One-ra és PS4-re költözik a Carmageddon

Újabb Carmageddon-játékkal készül a Stainless Games, mely ezúttal Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog megjelenni. A bejelentés mellé megérkezett a Carmageddon: Max Damage első trailere is.