Age of Empires - Bill Gates elintézi a folytatást?

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 10.
  • Hír
Link másolása
Régóta áhítozol egy új Age of Empires-részre? Nem kizárt, hogy maga Bill Gates intézi el, hogy megérkezzen a várva-várt folytatás, egy Redditen zajló beszélgetésen ugyanis megígérte, utánajár a dolognak.

Három éve már, hogy legutóbb Age of Empires-játéknak örülhettünk, igaz, az is csak egy felújított változat volt, így nem csoda, hogy a rajongók már ki vannak éhezve egy teljesen új felvonásra. És hogy számíthatunk-e ilyesmire? Nem kizárt, hogy igen.

A Microsoft társalapítója, Bill Gates ugyanis egy Redditen szervezett kérdezz-felelek során nem csak mesterséges intelligenciákról, meg a redmondi cég jövőjéről beszélgetett az olvasókkal. Az egyik rajongó arról kérdezte Gateset, hogy el tudná-e intézni, hogy végre jöjjön egy tisztességes új Age of Empires-rész, amire Gates azt válaszolta, hogy utánanéz a dolognak. Majd visszakérdezett, hogy hány új részre lenne szükségünk.

Ez persze nem tekinthető hivatalos megerősítésnek, de talán mégis van rá remény, hogy újabb birodalmak élén hódítsuk meg a világot.

14.
14.
mestermagyar
#13: Amúgy lehet ink az. Ki is ment a fejemből :D. Az a zene...
13.
13.
medson
#10: Vagy Rise of Nations. Fuu ha kiadnának egy új részt a RoN ból orgazmusom lenne :D
12.
12.
mestermagyar
#11: Az 1-ről tudom hogy jó kritikát kapott, a 2 személyes kedvencem mint mondtam, a 3 viszont se nem kapott jó kritikát ( sokkal rosszabb az amúgy sem teljesen fényes 1-2-től) és még csak nem is toltam. Így kizárólag az 1-2-őt merem ajánlani :P.
11.
11.
godach
#10: ? A háromban már nem lehet?
Egyébként az egynek az ötlete nagyon tetszett, de a kivitelezés az szörnyű volt. Már a grafikával és a többivel, nem volt semmi bajom, de azon a vontatott játékmeneten, be lehetett aludni.
10.
10.
mestermagyar
9.
9.
GAMEROD
Még az 1997-es első része is megállja a helyét. Nem lenne rossz, de akkor már tovább lehessen fejlődni őskortól a modern korig, az lenne az igazi.
8.
8.
Ooorky
#7: Ha valaki nem tudná, Kanye West 1 hónapja 1 milliárd dollárt kért nyilvánosan Zuckerberg-től a világot jobbá tevő tervei megvalósítására, mert szerinte az emberek afrikai iskolákra pazarolják a pénzüket, ahelyett, hogy a valódi művészeket támogatnák, ezért van 53 millió dolláros adóssága.
7.
7.
Ooorky
#3: Yo, gib me yo monies.
'Im da bestest rapper everz.
I wanna maek Age of Pires XL, thus maeking wold better placez.
I'm gratest genius, myest beach said.
I hab money ideases, like ping pong and rapping and shit.
I can makest bestest softwares with my brothas, their knowing hacking and shit.

Kanye West, bestest rapper everz.
PS: Gib me yo monies.
6.
6.
McDuff
5.
5.
Neked mindent elhiszunk bill...
4.
4.
mnmn1
#3: An edit button would certainly help! It could be done with a simple implementation ..if gamekapocs was created with future developments and extensions in mind.

Also Bill, I require a small loan of a million dollars. Please.
3.
3.
Bill Gates
I would like to make an official announcement that Age of Empires, the remake of the original and successful PC game will be released in February, 2017 on Windows PC platform. The game will be made in the spirit of the original but for modern systems and a free to play business model and a heavy emphasis on social networking features.
Please visit www.microsoft.com for further updates!

P.S. This site is awesome! If only there would be less rage wars and an edit button for comments.
2.
2.
Doncyke
En mar egy AoE: Rise of Rome HD-nak is orulnek :)
1.
1.
PiXELRaNGER
Elég jó lenne, csak el ne rontsák. Régen nagyon sokat toltam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...