Törölték az EverQuest Nextet

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 12.
  • Gyászhír
Link másolása
A Daybreak Game Company a hivatalos oldalon jelentette be, hogy elkaszálták az EverQuest-frencsájz következő darabját, a Nextet. Szerencsére a Minecraft-szerű Landmarkot azért kiadják még valamikor.

Az EverQuest Nextet még 2013-ban jelentette be a Sony Online Entertainment (a mostani Daybreak Game Company), ám a cég fejese, Russell Shanks egy közleményben adta tudtunkra, hogy a csapat elkaszálta az MMORPG-t.

Az indoklás szerint a játék egyszerűen nem volt szórakoztató és nem felelt meg a sorozat kritériumainak. Pedig a Daybreak az elmúlt húsz évben szívügyének tekintette az EverQuest sorsát, de már a fejlesztés során látszott, hogy a Next nem fog robbantani.

Ami a sorozat jövőjét illeti, az EverQuest és az EverQuest II támogatása nem áll le - a rajongók legnagyobb örömére. Tudjuk, egyik se mai gyerek, de mégis egy stabil bázis áll mögöttük.

Az MMORPG.comnak adott interjújában Shanks megerősítette, hogy az építkezésre és felfedezésre épülő EverQuest Landmarkot nem törölték, továbbra is készül. Eredetileg a játék tartalmát teljes egészében átvitték volna a Nextbe - még szerencse, hogy nem hagyták elveszni.

Köszi, kindzsal!

7.
7.
mestermagyar
#5: Sőt továbbmegyek, a h1z1 és a landmark azért nincs elkaszálva mert early accessben láttak napvilágot. A h1z1 természetesen azért nem f2p lesz már mert nem akarnak több ember már hacsaknem fizetnek.
5.
5.
mestermagyar
#4: Egy eladott fejlesztőről van szó aki folyamatosan kezet cserél és még ráadásul rossz döntések is születnek. Szerintem ha valami nincs, az végsősorban a fejlesztésre költött pénz. Valszeg a mostani "birtokosok" nem igazán vannak a helyzet magaslatán és 3 játék egyszerre sok volt.
4.
4.
Stranger
#2: De a Nextet kilehetett próbálni?
Először a Fable, most meg ez... Évekig fejlesztett játékokat kukáznak a kiadók? Ilyen gazdagok vagy ennyire nincs píz?
2.
2.
mestermagyar
Landmark early access negatív pozitív kritika: 724 , negatív 775

A negatív kritikák 90% feletti egyetértésűek. A játék túlárazott, playerek elfogytak a kritika szerint, és nincs benne tartalom. Kedves volt sony entertainment: Minden játékotok elk***tátok.
1.
1.
Extol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...