EverQuest Next PC

Next-gen MMORPG-t mutatott be a Sony Online Entertainment.
Típus: MMORPG

Az EverQuest Next spin-offja, a Landmark is leáll

A Daybreak Game Company egy ideig abban bízott, hogy ha már az EverQuest Nextet nem tudják befejezni, legalább az MMO mellékága, a Landmark sikeres lesz. Nem így lett, az építkezős sandbox játék februárban lehúzza a rolót.

Törölték az EverQuest Nextet

A Daybreak Game Company a hivatalos oldalon jelentette be, hogy elkaszálták az EverQuest-frencsájz következő darabját, a Nextet. Szerencsére a Minecraft-szerű Landmarkot azért kiadják még valamikor.

Lemondott a Daybreak elnöke

John Smedley, a Daybreak Game Company (korábban Sony Online Entertainment) társalapítója és vezérigazgatója távozott a cégtől. Nem tudni még, hogy a lemondásnak köze lehet-e a Lizard Squad-féle hackertámadáshoz.

Hackertámadás érte a Daybreak Studios játékait

A Lizard Squad újra hallatott magáról, ezúttal a Daybreak Studios játékai, a H1Z1, a Planetside 2 és az Everquest a szenvedő alanyok. A DDoS-támadás John Smedley és a hackerek közti ellentétekre vezethető vissza.

EverQuest Next - úgy néz ki, idén sem jelenik meg

Az EverQuest Next még 2013-ban mutatkozott be, azóta viszont alig hallottunk róla. Noha a fejlesztők szerint most már ez a projekt élvezi a kiemelt figyelmüket, több mint valószínű, hogy az MMO nem tud elrajtolni az idén.

Leépítések a H1Z1 és a PlanetSide 2 fejlesztőinél

Miután a Sony eladta a Sony Online Entertainment csapatát, a stúdió Daybreak Game Company néven folytatta pályafutását. Azonban az új tulajdonos átszervezi a stúdiót, néhány fejlesztőnek felmondott.

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.

Masszív átalakítások a Sony Online háza táján

Vad átalakításba kezdett a Sony Online Entertainment: többek között kiderült, hogy hamarosan négy MMO-ja áll le a cégnek, és az összes SOE-játékhoz hozzáférést biztosító All Access előfizetés is átalakul.

Így építkezünk az EverQuest Next Landmarkban

Az EverQuest Next Landmark egyfajta ingame tervezőprogram lesz, mellyel még a teljes MMORPG megjelenése előtt hozzákezdhetünk a saját épületeink és tereptárgyaink készítéséhez. Így használjuk majd a gyakorlatban.

EverQuest Next Landmark - így építesz

Új előzetest kapott az EverQuest Next Landmark, az új MMORPG építgetős játékmódja. A Landmarkban bármit felépíthetsz, a mostani videóban ezt igyekeznek bemutatni a fejlesztők.