A Warcraft III is kap egy sebtapaszt

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Diablo II után a Warcraft-sorozat harmadik felvonása is kap ma egy friss sebtapaszt, a nagy bejelentés mellé pedig egy videót is megnézhetünk. A legutolsó patch egyébként öt évvel ezelőtt érkezett.

Lassan másfél évtizede már, hogy piacon van a Warcraft III, a Blizzard azonban a 16 éves Diablo II után a másik legendás sorozatának harmadik felvonásához is kiad ma egy javítást. Sajnos nem tudni, hogy mit rejt majd a sebtapasz, de az biztos, hogy a stúdió valami nagy dologra készülhet, a Blizzard klasszikusaiért felelős Robert Bridenbecker ugyanis egy videóüzenetben megerősítette, a mostani lépés csak az első fázis.

Nem kizárt, hogy egy tavaly őszi pletykára célzott. Akkor ugyanis arról írtunk, hogy a Blizzard állítólag szeretne Diablo II-, StarCraft- és Warcraft III-remake-et készíteni. Éppen ezért logikus lépésnek tűnhet, hogy a mostani javítások felkészítik a játékokat a modern operációs rendszerekre.

5.
5.
Dízel
Várjuk! Én már csak egy LOTR BOME 2 stratégia remake/HD vagy valami hasonló verzióra várok. sztem sosem lesz. :(
4.
4.
dvs00
Remake-et akarnak csinálni egy patch-el a régi játékból? Vagy mi?

Jöhet! Mindig is erre vártam a blizzard részéről, hogy folytatódjon a III. Imádtam annak idején még évekkel később is élővettem az egyébként zseniális és néhol már piszkosul nehéz kampányt.

Persze nem csoda, hiszen hamarosan érkezik a film is a mozikba, mikor ha nem most kell meglovagolni a közelgő hype-ot egy új játékkal, ami lehetőleg nem egy újabb Wow kiegészítő.
2.
2.
markoci555
Én már elég rég gondolkozom, hogy megveszem a játékaikat, mivel gyerekkoromban elég sokat nyomtam a játékaikkal, nem éppen legálisan ;) itt az idő hogy "megköszönjem" nekik, csak most meg kifogytam a pénzből :D
1.
1.
Perseus84
En negy Blizz fan vagyok de hogy a Lotv-ban meg mindig nem javitottak a parbeszed hibat. Mar 4 honapja jatszhatatlan a kampany ha masodszor ugrik neki az ember. Ez mar nagyon gaz. Nagy csalodas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...