Jöhet a StarCraft, Warcraft 3 és Diablo 2 remake?

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Blizzard is felül a remake-vonatra. A stúdió legújabb álláshirdetése szerint ugyanis olyan fejlesztőt keresnek, akinek a StarCraft, a Warcraft 3 és a Diablo 2 egykori dicsfényét kellene visszaállítania.

A hétvégén rendezik meg az idei BlizzCont, így a Blizzard keresve se találhatna jobb alkalmat arra, hogy az Overwatch sokak által várt konzolos bejelentése mellett a legújabb tervekről is lerántsa a leplet.

Azokból pedig jó eséllyel bőven akad. Legalábbis erre utal a stúdió egyik legújabb álláshirdetése is, amely szerint olyan vezető fejlesztőt keresnek a csapatba, akinek az lenne a feladata, hogy visszaállítsa az olyan címek kissé már megkopott dicsőségét, mint az 1998-as StarCraft, a 2000-es Diablo 2 és a két évvel később megjelent Warcraft 3: Reign of Chaos. A leírás szerint első körben a játékmenetet kellene a mai modern rendszerekhez igazítani, beleértve a régi és egyben új funkciókat is, és miután a Battle.neten mindhárom játék támogatott, nem nehéz kitalálni, hogy az online szolgáltatások terén is kiegészülnének a lehetőségek.

Ugyan az álláshirdetésben nem esik szó a Warcraft: Orcs & Humans és a Warcraft 2: Tides of Darkness epizódokról, de a Blizzard már 2013-ban is tervezte, hogy feljavítják ezt a két részt, így nem kizárt, hogy később ők is sorra fognak kerülni.

23.
23.
Lorthirash
#22: Én inkább úgy mondanám az E-sportot célozták meg vele.
22.
22.
MrBollok
Végre valami jó hír!:)Starcraft2 nagy csalódás volt az egy után.Az én meglátásom szerint a 20év alatti generációt célozták meg vele!Áldás békesség!
21.
21.
Ultrapologh
jólenne warcraft 4 de szerintem nemlesz,warcraft storyt már a wowban mesélik,nemtudom hogy nézne ki egyszerre a 2,de tényleg egyik nagy meglepetés lenne ha lenne
20.
20.
DarkLord
Most mondhat bárki bármit nekem a Diablo 1 még mai szemmel is tetszik, a Skeleton King sokkal jobb benne, mint a Diablo 3-ban :) Mai napig szívesen játszok vele, mert nem is néz ki rosszul meg az atmoszférája az mindent visz, jobban szeretem, mint a 2. részt, pedig azzal is rengeteget játszottam online. Nálam a sorrend

Diablo 1.
WarCraft 3
Diablo 2
Starcraft 2
Diablo 3

Szóval azért elfogadnám zéró változtatással mai grafikával nem erről van szó bármelyiket!
19.
19.
Simonus18
#10: Akkor már jöhetne a warcraft adventures is, vagy hogy hívták, a Thrallos
18.
18.
jani091
#14: Az álláshirdetés viszont valós:
http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/posting.html?id=15000XZ

Hol jelentették be, hogy kamu? Tudsz linket adni?
17.
17.
Ja, kacsa? lol
16.
16.
Diablo 2 remastered ps4-re wazeeeeeee de kene :-) de pc-re is joooo :-)
15.
15.
dzsiádzsó
Nekem warcraft 2 ha kérhetem!
14.
14.
Perseus84
Nah. Bejelentettek h nem igaz a hir szval updateljetek.
Nekem gyanus volt hisz a blizzard nem csinalt remastereket eddig
13.
13.
Cipo3
Vevő vagyok rá. Régen szerethetőek voltak a figurák és kevés variáció létezett, ma eléd tolna 3-5 fajt mindegyiknek 12 figura, teljesen leveszek benne.

Nem fogom megszámolni hány volt a wc2-ben, de a kis katonát meg az íjászt mindig vittem és szerettem őket. Mai játékokba semelyiket nem szeretem, csak ugy van egy csomó meg csomóféle lélektelen sokaság.
11.
11.
zsocc-nrg
Egy Starcraft vagy Diablo 2 Remasterednek örülnék!
10.
10.
Stack
Inkább a Ghost-ot reszeljék, mint a régieket!
9.
9.
p3ti
Diablo 2be beletoltam vagy 3 évet...battleneten toltuknreggeltől estig..
8.
8.
Giga0509
DIABLO 2 OMG OMG OMG OMG OMG OMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!
7.
7.
De ügye ezzel nem azt akarják mondani, hogy "srácok, bár hülyére kerestük magunkat a hype-al és a zseniális marketing kampánnyal, de a diablo 3 szerintünk is egy híg frosch ..." :DDD

Na jó, viccet félretéve, szerintem is inkább új ip-ket, vagy folytatásokat csináljanak, ne remastereljenek ! Akármennyire is szeretem a Blizzard dolgait és bízok a hozzáértésükben ( de nem feltétlenül ! ), azért amikor felújították a Warcraftot második rész gyanánt, hát kiadtam a sütit amit bevettem ! :D Persze szerencsére a hárommal kárpótoltak, de a kettő az förtelmes volt... :( Egy újraértelmezett WO&H, D2 már nem lenne az ami régen, ez a D3-ból is jól látszik, hogy teljesen más irányba mentek el és félő, hogy egy casualostott szemetet csinálnának a nagy klasszikusokból... Ezt pedig nem szeretném...
6.
6.
markoci555
Mi a f*sz?
Warcraft 3, Starcraft és a Diablo 2 grafikája is még a mai napig tetszik és jónak tartom.
Warcraft 1-2, Diablo 1 jöjjön!

Ja az meg alap, hogy a legjobb egy Warcraft 4 lenne, de az ha lesz is, távol van még.
5.
5.
Khaszás
Hát nem tom D2-felhúznák d3as grafra ki játszana a 3al ? :) kiváncsi vok persze :)
3.
3.
Sznfctm
Hülyevagy, naná hogy jöhet. :))

Rengeteg régi játék jöhetne mai PCkre optimalizálva, felújított grafikával, és esetleg minimális játékmenetbeli változásokkal, és nem csak a Blizzardtól.
2.
2.
Perseus84
Es Johet !!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...