Javítást kapott a Diablo II

Link másolása
Több mint négy év után érkezett javítás a Diablo II-höz - a közel 16 éves játék támogatása példaértékű. Az új patch egyébként a modern operációs rendszerekre készíti fel a címet.

Utoljára 2011 októberében érkezett javítás a Diablo II-höz, nemrég azonban megjelentette a Blizzard az 1.14a kódjelű patchet. Több, 2011-ben megjelent játék sem élvez már ilyen ilyen támogatást, nemhogy egy 2000-es cím. A Diablo II-vel máig rengetegen játszanak, nem csak szimplán nosztalgiából, de akár online is, mivel Battle.netnek köszönhetően továbbra is működik a multiplayer rész.

Az új javítás egyébként a modern operációs rendszerekre készíti fel a játékot és egy új telepítőt is tartalmaz OS X-re. A fejlesztők emellett további javításokat terveznek a játék csalást akadályozó rendszerén. A hivatalos közleményben további fejlesztéseket ígérnek.

Megeshet egyébként, hogy a Diablo II mellett más Blizzard-klasszikus is kap majd javításokat: egy tavalyi álláshirdetés szerint a vállalat olyan fejlesztőt keresett, akinek az lenne a feladata, hogy visszaállítsa az olyan címek kissé már megkopott dicsőségét, mint például a Diablo II.

13.
13.
NECROSMOKE
De szép, hogy meg gondolnak a jó öreg D2-re :)
Azért szivesen látnék egy D2 portot PS4 vagy PS3-ra :)
12.
12.
markoci555
Hibás videó, de azért a hír jó.
11.
11.
DarkLord
Erről tényleg példát vehetne jó pár cég :)

Az első rész nálam a legjobb, annak van egy olyan atmoszférája, amit nem tud hozni se a 2 se a 3. Mai napig szívesen játszok vele. Maradjunk annyiban, hogy az elsővel sokat játszottam, de az időben nem volt netem...

A 2.-al ezzel szemben , akkor nem sokat, hanem eszméletlen, eszméletlen soksoksokkk sokat játszottam, hisz, akkor már volt neten és nagyon keményen rajta voltam :D A 2. rész is zseniális.

Most, pedig a 3.-al játszok szívesen bármikor ezzel is túl sokat még mai napig is... ácsi jöhetne az a 2. kieg a 3. részhez :)
9.
9.
godach
#8: És még azzal jön, hogy minőségpárti. Látszik a hszein. Gondolom az a fajta kis pornhubon nevelkedett csávó, aki azt hiszi magáról hogy májergyerek, csak azért mert minden babe-t betölt neki a mozilla....
8.
8.
Chrysh
#7: Megelőztél a kérdéseddel, pedig én már tegnap óta csodálkozom azon a fikatengeren amit levág.
5.
5.
dcba
#1: Vmiert elindult 3DFX-vel. Csoda tortent :D
4.
4.
Chrysh
#3: Jaja, most nemrég vittem ki mind3 fokozatot az összes karakterrel, szóval a 10ezer óra nálam se költői túlzás
3.
3.
p3ti
Az volt a D2 nagy baja (többek között ezért is hagytam abba) hogy szarásig volt botokokkal. Na most azok beléptek a játékba, és spammelték a reklámot, majd gyorsan kiléptek. Sajnos olyan érzésem volt hogy igazi játékosok már nem is maradtak volna...

Amúgy imádtam a játékot, beleraktam néhány ezer órát hanem 10ezret ^^
1.
1.
dcba
Na ez mar vmi. Kovetendo pelda lenne ez mas keszitoknek is, h csak azert mert a penz a zsebukben nem kene hatrahagyni a jatekukat. En pl meg a GoG-os Die by Sword-t sem birom eletre kelteni W10 alatt, pedig nagyon kaszalnek egyet. Imadtam azt a jatekot a maga idejeben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...