Film készülhet a Metro 2033 alapján

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety jelentése szerint a Metro-könyvek szerzője megállapodott két producerrel, akik filmet készítenének a Metro 2033 alapján. Glukhovsky szerint jó kezekbe került az adaptáció.

A Variety szerint a film konkrétan az eredeti regényt venné alapul, a produceri teendőket pedig Michael De Luca és Stephen L'Heureux vállalta be. És bár De Luca nemrég még A szürke ötven árnyalata filmváltozatánál producerkedett, Glukhovsky bizakodónak tűnik.

"A regényem és én tíz éve vártunk erre" - mondta a Metro-könyveket jegyző Dmitry  Glukhovsky. "Ha szóba került, hogy a gyermekemet hollywoodi producerek kezébe kell adnom, nagyon óvatos voltam, de most úgy érzem, jó helyre került. De Lucának és L'Heureux-nak remek elképzelései van a projekt kapcsán, megtisztelő velük dolgozni."

Egyébként 2012-ben és 2013-ban is írtunk a Metro-filmekről: 2012-ben azt pletykálták, hogy az MGM vette meg a sorozat jogait, 2013-ban pedig a játékváltozatok jogait birtokló Koch Media fejese játszott el a Metro megfilmesítésének gondolatával.

12.
12.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ebből jó filmet készítenek. Legalábbis ha hűek maradnak a könyvhöz, amiben kb. 3x volt igazi akció. Az embereket meg leginkább az érdekli. A 2034-es Hunter / Szása vonal meg már tényleg lehetetlen.
10.
10.
Caleon
A játékok fergetegesek.
9.
9.
Aanash
Mintha felröppent volna már régebben is ilyen hír.
Várható volt, eléggé kinőtte magát könyvekben a Metro univerzum.
Na majd egyszer rászánom magam a játékokra is bár az első résznél elakadtam és berágtam, azóta pihen:)
7.
7.
piskóta
A következő részről is már jöhetne valami infó.
5.
5.
Codehook1337
Kb 2 hete volt akcios one-on. 1500 ft volt a bundle. Regebben kitoltam pcn de ezek meg mindig eletem egyik leghangulatodabb jatekai, egyszeruen fantasztikusak.
4.
4.
logic5
#3: MS STORE KUKAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :D
3.
3.
crytek
A játékok remekművek.Várom a filmet
2.
2.
mestermagyar
Hogy? Miért? Mindjárt sírok :(. Biztos csak kiárusítás volt holywoodban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...