Gears of War 4 - jövő hónapban rajtol a béta

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 15.
  • Korai verzió
Link másolása
A Microsoft és a The Coalition megerősítette, hogy április közepén, két fázisban rajtol majd el a Gears of War 4 korábban beharangozott bétatesztje. Szerencsére nem csak a Gears of War: Ultimate Edition vásárlói játszhatnak majd vele.

Hivatalossá vált, hogy április 18-án rajtol el a Gears of War 4 többjátékos bétája. Az első körben csak azok vehetnek részt, akik április 11-ig beszerzik és legalább egyszer elindítják a Gears of War: Unlimited Edition PC-s vagy Xbox One-os példányát. A korai hozzáférésű próbakör egy hétig fog tartani, vagyis április 24-én zárul.

Másnap viszont kezdetét veszi a második, nyílt fázis, vagyis április 25-én mindenki, aki rendelkezik Gold-előfizetéssel, kipróbálhatja a sorozat negyedik részének online porcióját. Ez a kör is egyhetes lesz, így május 1-ig fog tartani.

Emellett az is kiderült, hogy a játék multiplayer módján nem egyedül a The Coalition dolgozik. Rob Fergusson, a csapat stúdiófőnöke ugyanis megerősítette, hogy a Gears of War: Ultimate Editionben is segédkező Splash Damage az idén őszre datált Gears of War 4 fejlesztéséből is kiveszi a részét. A Game Informernek  adott interjúban a The Coalition vezetője elárulta, leginkább a multiplayer mód pályáinak tervezésében működik közre a dél-londoni alakulat. 

A tapasztalatra pedig szüksége van a csapatnak, hiszen ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Gears of War 4-ben sokkal hangsúlyosabb szerepet kap az online szekció, mint korábban. A Splash Damage-nek pedig óriási tapasztalata van a multiplayer-orientált játékok terén, hisz nem csak a GoW: Ultimate Edition matchmaking-rendszerén dolgoztak. Ők készítették a Brink című játékot és a Batman: Arkham Origins multiplayer módját, de az ő nevükhöz fűződik a Wolfenstein: Enemy Territory is.

A Gears of War 4 még idén boltokba fog kerülni, egyelőre csak Xbox One-on.

3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Azért, hogy tudjon mondani valamit.
2.
2.
hoaw
#1: Minek várnád, ha csak a storeban lesz elérhető?
1.
1.
crytek
Fasza.Várjuk a pc-s bejelentést
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...