Folytatódik a The Division diadalmenete

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 16.
  • Biznisz
Link másolása
Folytatja a csúcsdöntögetést a Tom Clancy's The Division. Az új IP-k eladási versenyében már vezet a játék, és házon belül is újabb rekordot állított fel: a Ubisoftnak még egy címe sem mozgatta meg ennyire a játékosokat.

Múlt hét csütörtökön számoltunk be róla, hogy a The Division a Ubisoft eddigi legjobban nyitó címe lett, hétfőn pedig kiderült, hogy a briteknél is sikerült megdöntenie egy olyan rekordot, amit még a Gran Turismo 4 állított be. Most újabb jó hírekkel szolgált a kiadó, miután két fontosabb mérföldkőt is sikerült elérnie a játéknak.

Habár a Ubisoft már jelezte, hogy a The Division bekerült a legjobban nyitó új címek közé, most azt is megtudtuk, hogy vezeti az eladási versenyt. A becslések szerint a játék 330 millió dollár bevételt hozott a cégnek öt nappal a megjelenése után, ezzel sikerült megdöntenie a Destiny rekordját, aminek 325 millió dollárra futotta ugyanennyi idő alatt.

A The Division ráadásul a játékosokat is példátlan módon aktivizálta: a Ubisoft történetében még egy játékkal sem játszottak ennyien egyszerre, az új Tom Clancy-cím esetében volt olyan pillanat, amikor 1,2 millióan rótták a kihalt New York utcáit. Eddig egyébként összesen 100 millió órát tettünk a címbe.

34.
34.
#28: 1. Igénytelen és ízléstelen vagy.
2. Igazad van.
4. a 2 után nem ez jön.

"Próbálom magam elfogadni . . ." -sztem nem fog menni.
29.
29.
Thevon
#23: A legjobb az, hogy lenézi az embert, mert más a véleménye.
28.
28.
Dirty666
1. A Lesztofaszt meg az Ancsörtideket is próbáltam, sorry de baromira untatott mindegyik.
2. Hülye vagyok, mert megvettem a The Divisiont.és még élvezem is.
4. Igénytelen is vagyok, mert XFosra vettem meg.
Próbálom magam elfogadni . . .
27.
27.
kopic
#1: Ez jo volt.:D
26.
26.
Seggeszkexkluzív
#23: Meghogy az rpg lehetne valósághoz közeli XD
25.
25.
Seggeszkexkluzív
#: Én meg pont most vettem meg 3,5kért. XD
23.
23.
LtK
Engem is betalalt a legutobbi BF cikknel, de amikor leirta , hogy szerinte az arcade fogalma az a halo mert ott sok golyo kell az ellenbe , inkabb hanyagoltam a csevejt :DD
22.
22.
s4jtqkac
#21: A semi-proság velejárója.
21.
21.
Seggeszkexkluzív
úgy látom MC Szabotázs egy élő legenda lett.
19.
19.
Macifasz
#11: Tudom én, de itt igazából nem is a fogalmazási stílusára akartam kitérni, hanem az indoklásait és a magyarázatait írtam bele. :-D A csíklövölde nem reális és ő nem játszik ilyenekkel, bezzeg az Uncharted széria (amit én is imádok) ahol a Pókembert megszégyenítő falmászás után elég két tár egy hadseregnyi ember kiírtásához. :-D Meg ehhez hasonlók...
14.
14.
giga321
I smell irony.
Amúgy meg nem mindegy? Mennyiség vagy minőség? Én utobbit választom. Megyek megborotválkozom, de nem tudok dönteni melyik rugalmassal nyomassam?
13.
13.
Caleon
#12: Különben is, 2013-ban sokkal jobban nézett ki, lebutították ezt is, de mit várunk az UBItól.
12.
12.
frankdelgado
Mi nem volt még?..... Csak a remedy meg a roksztàr tud rendesen jâtékot fejleszteni, azt vakon megvenném. Az Ubinak csak a pénz szàmít, csoda h elindulnak egyàltalàn a jàtékaik. A sok hülye meg veszi mint a cukrot. Azt hiszik, h jól néz ki ez a gànyolt valami, mikor nem làttàk még az àncsàrtidet se.....
11.
11.
Caleon
#1: Hát, ahogy a kommenteket nézem, ezen még dolgozhattál volna. :-DDD
9.
9.
Hát erre nincs mit mondani, mind a hat ember itt van aki megvette ezt a szart :D muhahahah (bocs, ezt is kellett...) én várom a Doom-ot inkább :)
8.
8.
frankdelgado
Az is pofàtlan lehúzàs hogy 6ezerbe volt nekem a gold verzio. (Homizva, San Rafael-i lakosként). Ennyit elkérni egyszerűen pofàtlansàg. Pàr ótvar dlc-ért. :)
6.
6.
Caleon
És még autót sem lehet vezetni benne mint a Driveclubban!
3.
3.
frankdelgado
Így van! Ràadàsul f@s magyar felirattal jött, mikor màr mindenki tud angolul legalàbb anyanyelvi szinten. :) Aki meg nem az nem is kap munkàt sehol és ugysem tudja megvenni. A jàték mondanivalója is elvész a fordítàsban, mert csak angol nyelven lehet egy csomó dolgot kifejezni. :)
2.
2.
Pexo
#1: Ez jó volt, de tartok tőle, hogy elindítottad a lavinát :D
1.
1.
Macifasz
Nyaaaaj, mán megint ez a hülye csíklövölde, nem szeressem, mert nem realisztikus, ahogyan két tár kell egy ellenbe, pedig nincs is rajtuk arcpáncél. Megyek inkább játszom egy nulláról megalkotott akció kalanddal, amiben a főhőssel felsnowboardozok egy hegyre, majd két tárral elintézek egy fél hadsereget. Ti pedig játszatok ezzel a csíklövöldével, pedig már alapból meg se kellett volna venni, mivel Ubisoft.

:-) Sorry, de ez most kellett. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...