Ezek a multis térképek lesznek a Doomban

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 17.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda megerősítette, hogy kilenc többjátékos térképet találunk az új Doomban, és most mindegyikről megtudtunk pár infót egy új trailer társaságában. A multi klasszikus témát követ, ahol csak a skillek számítanak.

A Bethesda jóvoltából megtudhattunk ezt-azt a Doom többjátékos térképeiről, ezekből szám szerint kilenc került az alapjátékba.

Néhány helyszínen találunk olyan teleportokat, amit a démonok és az emberek egyaránt használhatnak, szerencsére azonban a lövedékek nem teleportálhatók, így nem fognak kellemetlen meglepetések érni.

Egyes szinteken radioaktív iszapba botlunk, ami nagyon veszélyes az emberre nézve, hasonlóan a tűzhöz. A démonok persze immúnisak a legtöbb veszélyre, de a lávára nem.

Lássuk a teljes listát!

  • Excavation: kisebb méretű UAC bányászati előőrs. Vigyázz a sziklavájó fúrófejre!
  • Infernal: közepes méretű pálya a pokolban, vannak külső és belső részei, sok platformmal és szakadékkal.
  • Chasm: hatalmas térkép a Mars jégsapkáin.
  • Disposal: kisebb helyszín a UAC fő hulladékfeldolgozó és kutatási létesítményeivel. Tele van radioaktív iszappal.
  • Helix: a gonosz tudósok itt kísérleteznek a démonokkal fegyverfejlesztés céljából. Ideális, ha egy gyors körre vágysz.
  • Perdition: összefüggéstelen és meglehetősen szadista pálya, kétségbeesett, szerencsétlen lelkekkel. Ez a szenvedés ősi birodalma.
  • Sacrilegious: ismét egy pokoli helyszín, ahol remek rálátás nyílik szinte mindenre. Gyorsnak kell lenned, vagy gyorsan padlót fogsz.
  • Heatwave: a UAC ipari létesítménye csillogó termekkel, amiket hamarosan belsőségek festenek szép vörösre.
  •  Beneath: mielőtt a pokol lényei a Földre szabadultak, ezeket a barlangszerű szimmetrikus járatokat használták utazásra.


A Wolfenstein: The New Order előrendelői március 31-én vehetnek részt a zárt bétában négy napon át. Ha PC-n tolnád, ilyen gépet rakj alá.

A Doom világszerte május 13-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

23.
23.
br1Koo
#4: Igen, mert ez a régi vágású dara, nem pedig a lootos, szintfejlődős ilyen-olyan fizikára alapozó stílus, ami manapság oly divatos. Én várom, és szerintem nagyon jó lesz mind a single, mind a multiplayer.
21.
21.
Rezsidémon
Kicsit több kinti helyszínnek örülnék, de így is kíváncsivá tett :)
18.
18.
delphijos
#13: Én is nyomtam az alfát, és lehet hogy megöregedtem azóta, de ez a játékmenet engem már nem köt le. Annyi idő ameddig az alfa tartott nekem pont elég volt.
15.
15.
#12: Sokkal több tartalom van benne, plusz kismillió multis kieg, konzol, amivel testreszabhatod az egész játékot.
A QL-t most csúnyán elrontották, de még így is ütősebb.
Itt meg nem lesz moddolhatóság, szerintem azzal a nevetséges pályaszerkesztővel még multis mapet sem lehet majd fabrikálni. Konkrétan bezárják a játékost a négy fal közé, azt kapod, amit eléd raknak.
Ellenpéldának ott van Logic5 által említett UT. Bőséges tartalom, állat grafika, a fejlesztők hallgatnak a közösségre, személyre szabható és igazi tudással a hátad mögött rendes tartalmat tehetsz a játékhoz.
14.
14.
logic5
Meglátjuk, engem eddig nem győzött meg.. Marad az UT alpha...
13.
13.
MikelGun82
Pár óra multi HAHaHa :D Én toltam az Alpha tesztet, ameddig csak lehetett azt az egy pályát, és amilyen hangulata volt, leesik majd az állatok! Letöltöttem, ha már kaptam hozzáférést, mondom megnézem, hogy mi ez... :D Teljesen beszippantott. Amit egy videó erről visszaad az nulla.
12.
12.
overdosed90
#3: Quake 3ban sincs sokkal több tartalom mint a Doomban aztán még is nyomják a mai napig. :) Se skinek, se fejlődés, se bakurászok. (persze attól még egy jó játék) Igaz a Doomban van ami nem kéne az a loadout marhaság. Szerintem jó lesz. Nyomtam az alfát, hamarosan jön a béta. Város! :)
6.
6.
#4: Azért én még így is pozitívan állok hozzá, eddig nálam év játéka esélyes ez a cím. A kampányvideók nagyon hangulatosra sikeredtek, majd elcsöppentem egy-egy jelenetnél.
5.
5.
mzperxreg
Doom? Hamvából max. csak zombiként tér vissza. Gyenge eresztés.
4.
4.
ollie92
#3: Pontosan ettől tartok én is :( A multi zsír lesz, de csak pár óráig, hébe-hóba.
Semmiképp se tudna heteken, hónapokon át lekötni, mint egy BF.
Egy DOOM-nak a kampánya a lényeg....
3.
3.
#2: Az idő megszépíti az emlékeket, sok köze nincs hozzá. QL playereket sem nyűgőzte le a játék eddig. Egy végtelenül leegyszerűsített, pár óra után félrerakható multi jön át a videókból. :(

Kicsit ijesztő számomra ez a túlzott single-kerülés, hónapok óta csak a többjátékos részről van szó.
2.
2.
Tr4nCe
Csak nekem jött elő ezektől a mapoktól a régi Quake érzés? :D DM4-et a népnek! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...