Idő előtt lelepleződött a BioShock: The Collection

Link másolása
Tavaly óta pletykálják, hogy érkezik egy BioShock-gyűjtemény, most pedig a tajvani korhatár-besorolásért felelős hivatal leplezte le a játékot idő előtt. Immár dobozképünk is van hozzá.

Először egy dél-afrikai webáruház, aztán a brazil, most pedig a tajvani korhatár-besorolásért felelős hivatal szivárogtatta ki idő előtt a BioShock: The Collectiont. Ezúttal már nem csak a szokásos adatokat, de a dobozképet is megosztották. A minőségért elnézést kérünk, a kép csak kis méretben érhető el.

Persze a hivatalos bejelentés még mindig nem történt meg, de ez a dobozkép túl jónak tűnik ahhoz, hogy hamisítvány legyen. A csomag nagy eséllyel a BioShock 1-2-t, valamint az Infinite-et fogja tartalmazni. A megjelenésről nincs információ.

23.
23.
br1Koo
#21: Persze nem mindenki fogékony a művészetekre, valakinek elegek a logikátlan, klissével tömött tucatjátékok is. Ettől az állításom még igaz marad.
22.
22.
kopic
#11: Iszom minden szavadat.
Meg merem kockáztatni, hogy olyan ütős, mindfuck történetű játék nem fog soha készülni, amilyen az Infinite.:S
21.
21.
#13: Egy rakat szar volt az a jatek. Ilyen ne is szulessen csak 10 evente egy.

Alig vartam, hogy vege legyen, olyan rem unalmas volt.
20.
20.
#19: Rohej, a mai 10 evesek barmelyike 1 ora munkaval leprogramozza azt, amit a "nagy" HWSW kolykenek 10 eve nem sikerul.
19.
19.
#18: mindet*

GK, te ígértél nekem egy edit gombot még év végén.
18.
18.
Én az első kettőt Humble Bundle keretein belül, az Infinitet meg Steam leárazáson szedtem össze, nem emlékszem pontosan, de szerintem 3k forint alatt. (Már játszottam mindent.) Egyetértek, nem kell kiadni újra, csak és kizárólag annak éri meg, akinek mind kimaradt.
17.
17.
Codehook1337
Nekem kimaradt mindegyik szoval egy jo kis learazasba majd egyszer beszerzem liveon kb 2 3 ezerert :)
16.
16.
Caleon
#11: Köszönöm, hogy felhívtad a blogodra a figyelmem és gratulálok! :-)

Én ha ezt beszereztem PS4-re, akkor már azzala hozzáállással játszom majd, hogy megkeressem a keresztutalásokat a sorozat részei között. Jól el lehet merülni ennek a játéknak a világában.
15.
15.
logic5
"Steady now, your genetic code is being rewritten" Örökké megmarad a fejemben :D Imádtam
14.
14.
#12: Remastered-ekert sose kertek meg el 21k-t...
13.
13.
br1Koo
#11: Szórol szóra én is ezt éreztem az Infinite után. Amikor tudod, hogy ilyen játékok kb 10 évente egyszer születnek.
12.
12.
vanpear
#5: Nekem csak az nem szimpi, hogy ezek a játékok már elég olcsón beszerezhetők az előző generációra. Most meg majd megint elkérnek érte 21k-t. Jó játék, viszont ez már csak arról szól, hogy milyen Porsche-val járjanak a fejlesztők. Nincs alatta már akkora marketing, nem tesz hozzá, sőt amikor elsőnek játszott az ember vele azt mondja húha. Ezek nem fogják hozni a NOSZTALGIA érzést.
11.
11.
giga321
Anno nyáron levolt árazva mind a 3 játék asszem 5000 ft volt egybe. Simán megérte és megvettem, persze elötte már bőven kitoltam mind a 3 részét és azt:kell mondjam kevés olyan játékkal játszottam aminek a végén mérhetetlenül nagy ürességet éreztem és csak bámultam magam elé az infiniti után mint egy fogyatékos. Hihetetlen élmény volt és tudom, hogy sajnos ilyet játékban valószínüleg soha nem fogom érezni még 1x. Szomorú azért ez.

Caleon:
A könyvről anno írtam egy blogot. Az egyik kedvenc könyvem kb. Nagyon jóra sikeredett.

https://m.gamekapocs.hu/tag/giga321/blog/3200/bioshock_rapture
9.
9.
p3ti
Jó lenne ha az összes DLC -t mellé pakolná a 2K, akkor lehet én is megvenném és végig játszanám az összes részt sorjába.
7.
7.
kopic
Dobozkep bejövős !
4.
4.
vanpear
Ezek a collection-ök kellenek, mint egy falat kenyér.
1.
1.
Caleon
Amilyen nehezen szántam rá magam, akkorát ütött a végére. Megjelent magyarul is a BioShock-regény, ami az első játék előzményeiről szól. Ha valaki most pótolná a címet, érdemes azzal a könyvvel kezdeni, úgy a játék is sokkal érthetőbb és érdekesebb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...