Fesztiváldíjra jelölték a magyar Warhammer filmet

  • Írta: Daks
  • 2006. június 14.
  • Hír
Link másolása
A számítógép- animációs világ egyik legnagyobb elismerését adó Siggraph 2006 fesztiválra jelölték a magyar Warhammer: Mark of Chaos bevezető filmjét is.
A számítógép- animációs világ egyik legnagyobb elismerését adó Siggraph 2006 fesztiválra jelölték a magyar Warhammer: Mark of Chaos bevezető filmjét is. Részlet a hivatalos bejelentésből:

A négyperces filmet a hazai Digic Pictures a NAMCO BANDAI Games America megbízásából készítette el a 2006 őszén megjelenő azonos című játékprogramhoz, amelyet a Black Hole Entertainment fejleszt. A filmmel, melynek célja a játék világának, hangulatának bemutatása, a közönség a los angelesi E3 kiállításon találkozott először, ahol rögtön osztatlan sikert aratott.

„A Digic az élen jár a játékprogramokhoz készített 3D animációs filmek készítésében, olyan dolgokat alkotnak, amelyek jelenleg páratlanok ezen a terülten. Bevezető rövidfilmjükben fantasztikus munkát végeztek a Warhammer világ lényegének megragadásával..”, mondta Chris Wren, a Namco Bandai Games America Vezető Producere.

A HD felbontású 3D számítógép-animációs film célja nem egyszerűen egy látványos akció bemutatása volt, hanem olyan történet és karakterek felépítése, amelyek a néző érzelmeire hatnak. A történet magja a Birodalom harcedzett katonáinak egyenlőtlen, ámde korántsem eldöntött kimenetelű összecsapása a Káosz erőivel. A Digic elsők között vihette filmre az angol Games Workshop által megalkotott sötét Warhammer Fantasy univerzumot, melynek több mint 20 éves múltja, kidolgozottsága páratlan.

„A Digic Pictures lélegzetelállító hitelességgel ragadta meg a Warhammer világ sötét és durva hangulatát.”, emelte ki Erik Mogensen, a Games Workshop Licensz Menedzsere. „Nagy izgalommal követtük nyomon karaktereink életre keltését, és azt mondhatom, hogy a Digic rövidfilmje a legmerészebb előzetes elképzeléseinket is felülmúlja!”

7.
7.
Ca$h
Ez nagyon nagyon komoly! Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letőlteni, nem csak megnézni? Köszi!
6.
6.
FallenX
Hát ez tényleg zörült jó! ! ! Szerintem nyert ügyünk van... :)
5.
5.
Kerub
Huhhuu! Ez nagyon ütős :D

nagy felbontás kötelező :D

Egyébként az Armies of Exiconak is nagyon jó a volt a trailere csak a játék volt... kicsit uncsi :( Főleg a Warcraft3 után.
4.
4.
General Thomas
nam baj, majd fogunk :D

egyébként nagyon jó lett a videó!
3.
3.
Daks
nem, még nem nyertünk :DD sorry mindenkitől :PP
2.
2.
Daks
jaj, de jo hogy szoltal, koszonom! :) félreértettem a levelet (nem olvastam el alaposan) és kiderült, hogy "csak" bekerült a legjobb alkotások közé, majd onnan választanak nyertest! Thanks mégegyszer, én is csak ember vagyok! :)
1.
1.
General Thomas
töltöm is le a nagy felbontásút!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...