Warhammer: Mark of Chaos

Újabb Warhammer világban játszódó RTS, a magyar Black Hole jóvoltából!

Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.

Namco: olcsóbb, de rövidebb játékok kellenek

A Namco Bandai alelnöke, Olivier Comte szerint a játékok túl drágák, a jövőben más utat kell járniuk a kiadóknak. Ő egy nagy kupaktanács összeülését szorgalmazza.

Jön a Game Developers Forum 2007 Hungary

A világszerte népszerű játékfejlesztői találkozók és konferenciák mintájára most első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum.

Warhammer: Mark of Chaos Xbox 360-ra is

A Namco bejelentette, hogy a magyar fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos el fog készülni a Microsoft újgenerációs konzoljára is.

Kiegészül a Warhammer: Mark of Chaos

A Namco már tervezgeti a Warhammer: Mark of Chaos első kiegészítőlemezét - derült ki a Computer and Video Games magazin egy tegnapi interjújából.

Warhammer: Mark of Chaos többjátékos demó

Az Armies of Exigót is jegyző magyar Black Hole Entertainment kiadta új stratégiájának, a Warhammer: Mark of Chaos-nak többjátékos demóját.

A héten megjelenő játékok

A mai naptól fogva új szereplőt köszönhetünk rovatunkban: hamarosan érkezik a Nintendo Wii! A rajta futtatható játékok is szép számmal kerülnek a boltokba, mint láthatjátok...

Warhammer: Mark of Chaos demótöltés

A Mark of Chaos hatalmas csatákat, masszív területeket, hatalmas részletességet és még egy rakat dolgot ígér. De mi a saját szemünkkel akarjuk látni!

Warhammer: Mark of Chaos demóra várunk

A 3DGamers és a Fileplanet újabb közös világpremierre készül: ezúttal a Warhammer: Mark of Chaos demóját publikálják először e kerek (inkább gömbölyű) bolygón.

Elkészült a Warhammer: Mark of Chaos

Az Armies of Exigo című stratégiát is jegyző magyar fejlesztőcsapat, a Black Hole Entertainment elkészült második remekével, a Warhammer: Mark of Chaosszal.