Star Citizen - Andy Serkis a kulisszák mögött

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 21.
  • Videó
Link másolása
Elképesztő mennyiségű pénzt gyűjtöttek már össze a Star Citizen fejlesztői, így az egyjátékos rész színészgárdájára is volt miből költeni. Most Andy Serkis karakteréből és munkájából kaphatunk egy kis ízelítőt.

Érkezett egy új fejlesztői napló a Star Citizenhez, pontosabban annak az egyjátékos módjához, a Squadron 42-höz. Ahogy azt már megírtuk, a kampány kifejezetten ütős színészgárdával büszkélkedhet, többek között Gary Oldman, Mark Hamill és Gillian Anderson is szerepet vállalt a játék munkálataiban. Mert 110 millió dollár erre is elég.

Az új videó Andy Serkis munkájára és karakterére koncentrál. A mo-cap isten Serkis nem meglepő módon a Star Citizenben is egy idegen lény, Thul'Óqquray bőrébe bújik majd, a felvételen még azt is elcsíphetjük, ahogy a faj saját nyelvén beszél. A motion capture-ben egyébként Serkis saját cége, az Imaginarium Studios is részt vesz.

A Star Citizen és a Squadron 42 jelenleg két különálló játék, mindkettő 57-57 dollárért vásárolható meg a fejlesztők hivatalos boltjában. A két mód együtt 76 dollárba kerül.

3.
3.
hadzsime
#1: Ő felcsúton nyomja a PES 2016 Stadium Creator funkcióját élőben, nincs ideje ilyenekre.
2.
2.
Lorem Ipsum
#1: Sokat nem tévedtél, mert orbán is egy idegen lény, aki a saját nyelvén beszél.
1.
1.
Winter
A kép alapján először azt hittem, hogy
Orbán Viktor. :D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...