Star Citizen - Gillian Anderson is bemutatkozik

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 23.
  • Videó
Link másolása
Újabb kulisszák mögötti kedvcsinálót kapott a Star Citizen különálló egyjátékos módja, a Squadron 42. A stábhoz Gillian Anderson is csatlakozott, aki most elmeséli, mennyire nagyszerű élmény volt a játékon dolgozni.

A több mint 100 millió dollárnál járó Star Citizen elképesztő mennyiségű tartalommal érkezik majd, így többek között egy különálló szólómódot is kapnak a rajongók. A történetközpontú kihívásban olyan színészek kölcsönzik fizimiskájukat és hangjukat a főbb szereplőknek, mint Gary Oldman, Andy Serkis, Mark Hamill, Mark Strong, Ben Mendelsohn, John Rhys-Davies, na és persze a most bemutatkozó X-akták szereplője, Gillian Anderson.

Anderson egyébként a Gary Oldman által alakított Bishop admirális lányát, Rachel McClaren kapitányt alakítja.

Bár a játék 2.0-s változata már nyüstölhető, a teljes változatra még mindig várnunk kell. Ha minden jól megy, akkor viszont már idén megkaphatjuk a végleges Star Citizent.

6.
6.
Angelwing
Nagyot fog kaszálni ez a játék,és nagyon jó lesz az már most látszik. Mert elég alaposak a készítők.
5.
5.
Artyom150
Egyébként nem ártana ilyenkor egy magyar felirat is, nem csak ez a link. Ezzel semmivel nem vagyunk előrébb, ha belegondoltok.
4.
4.
Artyom150
Idén szinte kizárt, hogy elkészülnek az SQ42-vel. Jövő karácsony kábé. Aztán még 2-3 év és kész a PU. Aztán ebben fogunk megöregedni, a következő 30 évben ezt toljuk. Én Star Citizen közben kívánok elhalálozni, keringési elégtelenség következtében. :)

Az meg hogy bukás lesz most már felejtsük szépen el, elég volt ebből a károgásból.
2.
2.
lamb
Gillian egyre jobb nő, ahogy múlnak az évek - jobban néz ki most, mint a régi X-aktákban.
1.
1.
Dízel
Komoly nevek ezek. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből az egészből. Remélem minőségi munka lesz. Mert eddig baromi sokat igértek. Ilyen nevek mellett nagyon csúnya lenne a bukás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...