Halo 5 - először akcióban a megújult Firefight

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 21.
  • Videó
Link másolása
Első alkalommal leshető meg mozgás közben a Halo 5 már korábban beharangozott kooperatív játékmódja, a Halo 3: ODST és Halo: Reach epizódokból ismert, teljesen megújult Firefight.

A 343 Industries a tavalyi premier óta folyamatosan ontja magából a Halo 5: Guardians különböző bővítményeit, és szerencsére ez a tendencia idén se változik. Ezúttal egy korábban már beharangozott új, de a rajongók számára ismerős játékmódot, a Warzone Firefightot mutatták be, ami lényegében a Halo 3: ODST és a Halo: Reach jól ismert Firefight módjának továbbgondolt PvE-opciója lesz.

A Halo 5-ben visszatérő játékmód ugyanis egyszerre elegyíti a Firefight és a Warzone sajátosságait, így hatalmas méretű helyszíneken kell nyolcfős csapatunknak visszavernie az ötkörösre tervezett inváziókat. Az új játékmódban a Mythicek egy új csoportja is bemutatkozik, miközben a csapat ígérete szerint minden eddiginél nagyobb létszámú ellenféllel nézünk majd szembe. Itt is fontos szerepe lesz a REQ-rendszernek, és a nagyobb kihívás miatt rengeteg fegyver, jármű, power up és egyéb modifikáció közül válogathatunk majd.

Az új játékmód érkezéséről még nincs pontos információnk, de a tervek szerint valamikor a nyáron fog befutni a Warzone Firefight.

A játékról írt tesztünket itt olvashatjátok.

2.
2.
Azadojat
Várom, várom. Bár így se unatkozok :) Eszméletlen mennyiségű tartalom van a játékban.
1.
1.
Yami
Várós, bár már így is ez a kedvenc multis játékom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...