HWSW: Bemutatkozott az iPhone SE

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 22.
  • Hardver
Link másolása
Új iPhone- és iPad-modellel bonyolítja tovább az átláthatatlanná bővült termékkínálatát az Apple. A cég már a kis piaci résekre vadászik, mind az iPhone SE, mind az új iPad Pro modell rétegtermék lehet - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Végre lehullott a lepel a legújabb 4 hüvelykes iPhone-ról, mely rendhagyó módon az iPhone 5s közvetlen utódjaként debütált.

Az Apple tehát hallgatott a vásárlók igényeire, a kisebb készülékhez ragaszkodó felhasználók is kaptak frissítési alternatívát, ráadásul minimális kompromisszumot kell kötniük, az iPhone SE alig tud kevesebbet mint az iPhone 6s, viszont a csúcsmodellnél lényegesen olcsóbb. Az iPhone mellett befutott a 9,7 hüvelykes iPad Pro, illetve elérhetővé vált az Apple mobilos operációs rendszerének legújabb verziója, az iOS 9.3.

Ez természetesen csak a bevezető, a teljes cikkért irány a HWSW!

8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Jól van, bocs. Azt hittem megbízható forrás.
7.
7.
Heldengeist
#6: Közben kiderült, hogy rohadtul 2GB van benne: https://ipon.hu/hir/bemutatkozott_az_apple_iphone_se_%28frissitve%29/36654
Az indexes közvetítés még csak pletykákat és feltételezéseket közöl.
6.
6.
PaprikaJancsi
#5: Rohadtúl 1 van csak benne, kiadtak egy összehasonlítást is egyéb telefonokkal. Amelyben le van írva, hogy a 6S-ben 2GB, amíg az SE-ben csak 1GB van.

http://index.hu/tech/cellanaplo/2016/03/21/kisebb_iphone_es_ipad_erkezik/
3.
3.
Heldengeist
#2: Emlegetnek egyet és kettőt is. A 6S belét kapja, szóval logikus a 2, hivatalos állásfoglalás az ügyben pedig tudtommal még nincs.
2.
2.
greenmelon
#1: Egyet emlegetnek, meg szerintem is annyi lesz, de ne legyen igazam. :S
1.
1.
Heldengeist
Ha megkapja a 2GB memóriát, akkor valószínűleg megvan a következő telefonom az elkövetkező szűk fél évtizedre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...