Frissítve: A Nintendo leállítja a Wii U gyártását?

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 23.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan teljesen racionális döntés lenne a Nintendo részéről, ha minden erejükkel az új konzolra, az NX-re koncentrálnának, hivatalos megerősítés híján azért érdemes még fenntartásokkal kezelni a hírt.

A mindig jól értesült Nikkei legutóbbi beszámolója szerint a Nintendo még az év vége előtt befejezi az elképesztően sikeres Wii kudarcként elkönyvelt utódja, a Wii U gyártását. A magazin szerint már most is vannak olyan kiegészítők, amelyek gyártásával teljesen leállt a Nintendo. A döntés természetesen teljesen érthető, az NX megjelenése előtt ugyanis érdemes kisöpörni a készleteket, és jó eséllyel a japánok is erre készülnek.

A kiotóiak új konzoljáról, az NX-ről azonban még mindig csak félinformációkat, pletykákat lehet hallani. A bejelentés biztosan idén lesz, az viszont még mindig kétséges, hogy az első kiszivárgott képek szerint fura kontrollerrel rendelkező konzol mikor kerül boltokba.

Az NX lehetséges képességeiről itt emlékeztünk meg.

Update! A Nintendo cáfol, a cég szerint ez semmi esetre sem hivatalos bejelentés, és a Wii U gyártása folytatódik a továbbiakban is.

8.
8.
Norbiii
#6: Dettó, annyi, de annyi játék van, amit pótolni szeretnék ps3-ra, (nemrég vásároltam meg ezt a két játékot: Sleeping Dogs: R.E. 6.) hogy szinte meg sem tudom számolni, de Wii U-ra is tervezek játékokat vásárolni.
7.
7.
Edgar26
Tényleg első blikkre furcsa döntés lenne, de gondolom a részükről jól átgondolt. Nem láttam még testközelből wiiut, de annyit tudok,hogy nagyon gyenge architektúra. Legalábbis a currentgen konzolokhoz mérten.
6.
6.
Edgar26
#5: Na ezzel én is így vagyok. Ps3ra ha nincs 50 játékom ami végigjátszásra vár akkor egy sem:)
5.
5.
aordog
Ha leállítják...ha nem, de nekem annyi játékot kell a konzolra bepótolnom, ami minimum 3 èvre elegendô szórakozást igèr az életem ezen területén.
4.
4.
Úgy tudom a GameCube-ot 6 évig gyárották, itt azért elég karcsú lenne a 3 év. De állítólag ez nem is igaz.
3.
3.
Norbiii
#2: Nem is értem, (ha igaz) mostanság minden konzoljukról lemondanak, ha jön egy új'? De ha jön egy új Sony konzol, az előző évekig van támogatva...a ps3 meglenesése után, még hosszú évekig elvoltam a ps2-vel, és meglehet nézni, hogy milyen jó kis ps3-as játékok jelentek meg az elmúlt 3 évben.
2.
2.
Norbiii
Kicsit több, mint 3 év után ez azért elégé érdekes lenne, pl a majdnem 10 éves ps3 még ma is kapható és veszik is, ps2 gyártását is olyan 3-4 éve hagyták csak abba, azért ez 3 év után elég kemény lenne, és még akkor is, ha nem fogy jól...mondjuk a GC-ről is hamar lemondtak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...