Ingyen tölthető a Medal of Honor: Pacific Assault

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy azt az EA jó előre megígérte, mától ingyen tölthető a Medal of Honor: Pacific Assault az Origin On the House promóciójának keretében. Vár a második világháború csendes-óceáni hadszíntere!

Megérkezett az Origin On the House programjának következő darabja, ezúttal az eredetileg 2004-ben megjelent Medal of Honor: Pacific Assaultot tölthetik le a játékosok - teljesen ingyen.

A játékban egy olyan amerikai katona bőrébe bújunk, aki átéli a Pearl Harbor-i japán támadást, és végigjárja a csendes-óceáni hadszíntér állomásait. Drámai lövölde a Pacific Assault, amely a frencsájz fénykorából származik, ha anno kimaradt, itt a legjobb alkalom a pótlásra.

A shooter a Need for Speed: Most Wantedet váltotta. Nem tudni, hogy pontosan meddig tehetjük magunkévá, szóval nem árt sietni!

8.
8.
Hmm, számomra lassan ismét a 2000-es évek elejét hozza az EA. Tudom, egy fos cég sokak szerint, meg adhatnának tegnap kiadott címeket is, blabla, viszont így legalább van lehetőségem olyan játékokat kipróbálni, amit gyerekként nem sikerült a gyenge konfig miatt. Tökéletes múltidézés, pl. erről is csak valami GS-ben olvashattam anno.
Plusz szerintem az Access is remek lehetőség.
6.
6.
crytek
#4: Marha nehéz lett volna 10 másodpercet utánanézni

http://www.wsgf.org/dr/medal-honor-pacific-assault
5.
5.
skyzero
720p is jó áll a 20004-es grafikának.Nálam egész jól fut.
4.
4.
logic5
Max felbontás 1600x1200 törölve...
3.
3.
Seggeszkexkluzív
2.
2.
Seggeszkexkluzív
Kíváncsi leszek él e a multi?
1.
1.
crytek
A régi medal cuccok de jók lennének az új frosbite-al!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...