Medal of Honor: Pacific Assault

A Medal of Honor legújabb darabja - új fejlesztőcsapattal, új élményekkel, új csalódásokkal.

Ingyen tölthető a Medal of Honor: Pacific Assault

Ahogy azt az EA jó előre megígérte, mától ingyen tölthető a Medal of Honor: Pacific Assault az Origin On the House promóciójának keretében. Vár a második világháború csendes-óceáni hadszíntere!

Hamarosan újabb ingyen játékot kapunk az EA-től

Hamarosan frissül az Origin On the House akciója, melynek keretén belül ingyen játékokat osztogat az EA. A következő cím a Medal of Honor-sorozat egyik jobban sikerült tagja lesz.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.

The Simpsons: Medal of Homer

Azt hitted, mindent láttál már a második világháborúból? Most a Simpsons bebizonyítja, hogy azért ez nem teljesen így van!

Unreal 3.0 a Medal of Honor további részei alatt

Úgy tűnik, a Medal of Honor-sorozat ismét engine-váltáson esik túl - a jövőre megjelenő Airbornet is hajtó Renderware motort ezúttal az Unreal 3.0 váltja fel.

MoHPA v1.2 javítócsomag

Új javítócsomag jelent meg az internet széles sztrádáján, mely a II. világháborús first person shooter (Medal of Honor: Pacific Assault) szerelmeseinek okozhat tenyérizzadási tüneteket.