Ingyenes kiegészítőt kapott a Verdun

Link másolása
Emlékeztek még a tavaly megjelent első világháborús shooterre, a Verdunre? A játék népszerűsége egy év után is töretlen, nemrég pedig egy ingyenes kiegészítővel lepték meg a fejlesztők a rajongókat.

Első világháborús játékból kevés van, ezért igazi ínyencség lehetett a téma rajongóinak a tavaly májusban megjelent Verdun: a multiplayer játékban megtapasztalhattuk, mennyire nehézkes volt már maga az újratöltés is akkoriban, nemhogy még el is találni valakit. (Bár ennek ellenére sajnos rengetegen életüket vesztették az első világégésben is.)

A játékhoz most érkezett egy ingyenes kiegészítő, mely a Horrors of War címet kapta. A csomagban 40 új fegyver, számos új animáció, egy új kooperatív mód és egy új éjszakai pálya, a Champagne is helyet kapott. Emellett immár belga és amerikai katonákkal is játszhatunk, de a német oldal is kiegészült pár karakterrel. A realizmus érdekében a fejlesztők véresebb sérülésekkel egészítették ki a játékot, így ezentúl akár leszakadó testrészekkel, valamint több holtesttel találkozhatunk a csatatéren.

1.
1.
LtK
Na ez igy mar eleg erdekesnek tunik, ugy is hianyzik mar egy vh-s shooter :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...