Képeken a Quantum Break PC-s beállításai

Link másolása
Másfél hét múlva megjelenik a Remedy új játéka, a Quantum Break. Szinte az utolsó pillanatban jelentették be, hogy végül PC-re is érkezik a játék, most pedig kaptunk pár screenshotot a grafikai beállításokról.

A Remedy szeretne a PC-s játékosok kedvében járni, ezért teljesítette a rajongók kívánságát és megmutatták, hogy milyen grafikai beállítási lehetőségek lesznek a számítógépes változatban. A legfontosabb funkciók megvannak, egyedül talán az élsimításnál várnánk több opciót.

Mint nemrég kiderült, a játék Xbox One-on egyelőre csak 720p-s felbontásra képes - ez később még változhat -, de így is egy gyönyörű játékot kapunk majd. Az Xbox Marketplace-re időközben felkerült a játékhoz szervesen kapcsolódó sorozat. Az epizódokat streamelhetjük is, de akár le is tölthetjük egyben őket, így 75 GB-ot fognak nyomni. Konzolon 1080p-ben, PC-n pedig akár 4K-ban is élvezhetjük.

A játék gépigénye már egy ideje elérhető, de azért ide is bemásoltam:

Minimum rendszerkövetelmény:

  • OS: Windows 10 (64-bites)
  • CPU: Intel Core i5-4460 (2,7 GHz) vagy AMD FX-6300
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260X
  • Memória: 8 GB
  • HDD: 55 GB szabad tárhely


Ajánlott rendszerkövetelmények:

  • OS: Windows 10 (64-bit)
  • CPU: Intel Core i5-4690
  • Memória: 16 GB RAM
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB VRAM-mal), vagy AMD Radeon R9 390
  • HDD: 55 GB szabad hely


Ultra rendszerkövetelmény
:

  • OS: Windows 10 (64-bites)
  • CPU: Intel Core i7-4790 (4 GHz) vagy hasonló AMD
  • GPU: NVIDIA GeForce 980 Ti vagy AMD Radeon R9 Fury X
  • Memória: 16 GB
  • HDD: 55 GB szabad tárhely


A Quantum Break április 5-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

70.
70.
ADMlN
#66: A tesztelő csókának 2x8GB ramja van, a 8GB-os tesztnél csak kivette az egyik modult. Így valójában a teszt a dual-channel/single channel közötti teljesítménykülönbséget mutatta ki, amit ő aztán - tévesen - a méretbeli különbségnek tulajdonított.
59.
59.
zozo76hun
a pc-nel nincs olyan hogy valami mindenre eleg. csak az a lenyeg hogy mennyi penzt tudsz beleolni.
55.
55.
Stranger
#54: Akkor kicsit én is félreérhető voltam, mert nem azért írtam.
54.
54.
Formula1fanatic
#53: Lehet kicsit félreérthető voltam, jelenleg nincsenek ilyen problémáim, mióta megvan a 2*8gb(kb 1 hónapja), korábbi tapasztalataimat írtam le előbb.
53.
53.
Stranger
#52: Mindenképp be kell zárni a photoshop és hasonló programokat, mert nem engednek át X mennyiségű memóriát a többi programnak akkor sem ha épp nem használnak sokat, mert előre le van foglalva. Én inkább rányomnék az X-re és később várok fél percet hogy újranyissam az adataim minthogy stuttereljen a játék.
Steam, torrent, afterburner elfér, összesen ha esznek 100mb-t. A win10 azért eszik "sokat" mert HDD-n használt lapozófájl helyett a memóriába tömöríti az adatokat (amennyit bír), de ezeket azonnal a HDD-ről kezdi el használni amint kezd elfogyni a RAM. Alapból 8GB RAM mellett kb. 900Mb-t eszik a Win10, ha nem nézzük a tömörített lapozófájlt.
48.
48.
delphijos
#44: Nem erről van szó, nekem 24G van a gépemben ( más miatt ) de ettől nem lesznek gyorsabbak a cuccok sajnos.....
45.
45.
Stranger
#44: Az új TR max 4,5-t eszik, másikat nem ismerem.
43.
43.
Formula1fanatic
#10: Mintha annyira drága lenne a 16gb ram... 22-25-ért vehetsz 2*8-as kitet, a régi 2*4-est meg eladod 10-be. Őrületes kiadás.
42.
42.
Codehook1337
Valaki nem tudja, hogy csak elorendelesbe jar hozza az alan wake vagy az minden verzioba benne van es csak az americans nightmare jar elorendelokent?
41.
41.
felegyi
#38: Kinek mi. Falunk élek, plusz rengeteg járkálok az ország több pontjára. Nekem megéri egy autoba fektetni, persze az csak visz de nem hoz... mégis abból a szempontból hogy nem kell igazodjak a menetrendekhez, rengeteg időt sprórolok amit magamra és munkámba tudok fektetni így nekem előrelépés lehetne. Nem a státusz miatt, szerintem egy használt Suzi vagy egy Golf nem egy primér szimbólum :) az hogy a gamer aki költ 2-300 -at vagy mindig cserélgeti az újabbakra ráfizetéssel és ebből mennyit keres...
40.
40.
Heldengeist
#39: Kocsival is tudsz pénzt keresni és szerintem nem kevésbé általános, mint hogy valaki az otthoni PC-jével pénzt keres.
39.
39.
Lorem Ipsum
#35: PC-vel tudsz penzt keresni, kocsival nem.
Ma.o-n nem a kereset szar, hanem az emberek hulyek, mert nem kernek tobbet. Allandoan a kifogasok keresese megy ahelyett, hogy normalis szakszervezeteket hoznanak letre.
38.
38.
ADMlN
#35: Kocsiba ölni a pénzt pont akkora előrelépés mint gépbe, csak még többe is kerül. Ha előre akarsz lépni, akkor inkább saját magad fejlesztésébe öld a pénzt, ne ilyen státusz-szimbólum marhaságokba, mert az nem visz előre.
37.
37.
Megmondókapitány
#35: #29:
A mondandóm lényege az lett volna, hogy bármit ki lehet spórolni, attól függ ki mennyire akarja. A saját példám erre az, hogy inkább eszek mindenből a lehető legolcsóbbat, mert nekem megfelelő annak érdekében, hogy spóroljak, nem szoktam inni, nem cigizek, de egyetlen érdeklődési körömet maximálisan ki akarom használni. Nem tudom, ki mit gondol, de az egyetem nem fizet sokat. Borzasztóan sokan vannak, akik minimálbérből élnek, de ha okosan csinálják, és nem vesznek fel hitelt, akkor az a 2xminimálbér bőven elég arra, hogy félre rakjanak havi szinten pénzt. Ha másra is van igény, akkor a gamer dolgokról kell lemondani.
Illetve a másik lényeges dolog az volt, hogy ne siránkozzon senki, hogy a minőséget meg kell fizetni. Ha valakinek van igénye a szebbre, akkor ne legyen rest megfizetni. Ha nem tudja megfizetni, akkor viszont fogadja el. Én sem állok le sírni azon, hogy a gtx 980 nem elég 4k 60 fps-hez, mert tudom, hogy nem az, így lemondok arról az igényről, hogy 4k felbontáson játsszak.
Lehet gyűlölködni, de előbb mindenki értelmezze azt amit mondok.
36.
36.
Heldengeist
#9: A GTA V pedig Xbox 360-on 512MB, a GPU-val megosztott memóriával fut. Nem lehet csak a számok alapján összehasonlítani két teljesen különböző platformot.
35.
35.
felegyi
#6: Van pénz alatt mit értesz? Én kiadtam anno 100k-t konzolra, de PC-re nem szívesen költök újításként 300k-t. Költhetném arra is jogsi+auto helyett, inkább fogalmazzunk úgy hogy kinek mennyit ér... 18 évesen lehet, de suli után az ember nem PC-re fog költeni, mondjuk itt válik el az életformája az illetőnek. Aki minden pénzét egy vasba veri ami befogja napi 5-6 órára az embert... nos én nem nevezném azt előrelépésnek, persze megint csak kinek mi a fontos az életben.

A másik verze az akik napról napra élnek, és ritka öröm ha le tud ülni az illető pár órára gamelni a nehezen megkeresett pénzéből... ismerek ilyen konzol tulajokat, nekik annyira kevés a pénzük h szinte csak ezzel tudnak kikapcsolódni. Hónapok alatt gyűjtöttek össze egy használt pre gen konzolra és örülnek neki, jobban mint bárminek. Nekem ők az igazi gamerek, akik egy oldschool címet is kifulloznak, és addig használják őket amíg nem rest :) nekik ne tiporj a szívükbe kérlek, nem mi tehetünk róla hogy szar az alap kereset Mo-n.
33.
33.
logic5
#6: Ezzel le is írtad magad ember. Van, aki a megélhetésért küzd te nyomorult!
32.
32.
Ra1D3n
#6: Ez a komment kísérteties hasonlóságot mutat egy olyan kijelentéssel, ahol azt hangoztatták, hogy havi 47ezer FT-ból is meglehet élni... If you know what I mean...
30.
30.
zozo76hun
na azert az sem semmi hogy egy jatek PC-s verziojanal a legfontosabb dolog a "grafikai beallitasok" resz. kesz krimi az egesz... :)
29.
29.
Norbiii
#6: Ez az általánosítás szerintem nem igaz, hiszen nem ismerhetjük az összes ember anyagi helyzetét, és azt sem, hogyan tudják a pénzüket beosztani, ez az érvelés, miszerint ha erre telik akkor arra is, meg hogy 80.000 ft-ot nem nehéz összespórolni, ne haragudj, neked lehet nem nehéz, de sok embernek meg nehéz, ne vedd kérlek sértésnek, ne haragudj, de ezzel nem értek egyet, nekem ez unszimpatikus.

12 éve, amikor 14 éves voltam, apumék a fizetésből vettek nekem egy ps2öt, 100 rugó körül lehetett, nagy nehezen tudták kigazdálkodni, de akkor megtudták oldani, úgy jött ki a lépés, de ha jövő hónapban vagy fél év múlva kértem volna 80 ezret, valószínűleg nem lett volna rá pénz. Pl pár éve én is vettem konzolt az összespórolt pénzemből, de utána nem következett pc...
Nem ismerjük az összes ember nyűgjét baját, ezért nem tudhatjuk, hogy kinek mire telik, mennyit tud félrerakni, mennyi idő alatt stb..... Köszönöm, hogy elolvastad! :)

27.
27.
Megmondókapitány
#15: A konzol nem drága. Azon felül 80 000-ret nem nagy dolog összespórolni. (értsd 80 000 mert előtte az előző vgamat elpasszoltam 70 000-ért)
26.
26.
dcba
#24: "A Remedy szeretne a PC-s játékosok kedvében járni, ezért teljesítette a rajongók kívánságát és megmutatták, hogy milyen grafikai beállítási lehetőségek lesznek a számítógépes változatban."

Feltehetoleg nem maguktol talaltak ki, h mekkora lenne kirakni, hanem sokan kertek.
24.
24.
Ooorky
Azért besz***s, hogy azzal promóznak, milyen beállítások vannak a játékban.
Gondolom a dobozos verzió hátlapján is ott lesz: "Extreme interactive options menu"
23.
23.
mestermagyar
AMD kártyáknál mindig is fxaa volt egyetlen opcióként, mindig jól futott és soha nem volt baja.
19.
19.
Seggeszkexkluzív
A brightness A beálítással nem tudom hogy fogja bírni a videókártyám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...