Nem javítják a Hitman mentési hibáját

Link másolása
Mivel igazából nem is hibáról van szó... Sokan jelezték már a problémát a fejlesztőknél, hogy az új Hitmanben az online mentéseinket nem használhatjuk offline, és a net nélkül elmentett játékállásainkat sem lehet aztán online elérni.

Egészen jól sikerült az új Hitman, azonban egy "hiba" sok játékos életét megkeseríti: az offline és online játékállások nem kompatibilisek egymással. Nem véletlen az idézőjel, ugyanis nemrég kiderült, hogy nem is hibáról van szó.

Az Eurogamer megkereste az IO Interactive-ot, akik válaszukban azt írták, hogy bár lehetséges offline is játszani, a folyamatosan frissülő játék miatt külön kellett választaniuk az offline és online mentéseket, így biztosítva azt, hogy a játékos profilja mindig naprakész legyen.

Kissé hihetetlen, hogy ezt 2016-ban nem tudták másként megoldani a fejlesztők, de ami a lényeg: ez a hiba nem lesz javítva, így a játékosok továbbra is ki vannak téve az internet és a szerverek szeszélyeinek.

12.
12.
Cooper Channel
"Ez nem bug, hanem feature!" :D
11.
11.
Heldengeist
Mondjuk nekem eleve kicsi volt a bizalmam benne. Eddig ami nyugati születésű IP-hez a Square Enix eddig hozzányúlt, majdnem mind szarnak vált.
10.
10.
dvs00
Persze, hogy nem kell javítani, mi a fasznak... Ki nem szarja le bazmeg. Akkor én meg úgy fogom gondolni, hogy nem kell megvenni sem. De most már letölteni sem fogom az kurva élet. Nem ér annyit se, egy telebaszott misszió, nevetséges. Nem is tudom volt e olyan beteg fasz korábban aki igy adott ki játékot korábban.
8.
8.
Caleon
Én is úgy döntöttem, hogy kivárok egy brutális leárazást, hiszen addig úgysem játszhatok a teljes játékkal. Így szerintem óriási bukás esz a Hitman, hacsak a rajongók meg nem mentik.
7.
7.
Naridar
Régen ezt demónak hívták és kulturáltabb vidékeken ingyenes volt. A Gran Turismo 5 Prologue óta rájöttek hogy ebből is lehet pénzt sajtolni, csinálják is nagy erőkkel.
4.
4.
belaman
#1: mint az early access?
3.
3.
Tr4nCe
#2: Én epizódikusan megrendelem egybe majd jó másfél év múlva, vagy 2. Már ha elég jó lesz, amúgy 3év múlva 10ojróóért.
2.
2.
petimanus
Én attól féltem, hogy ez a játék lesz az, amikor az AAA címeket is elérik az early acces tünetek...Próbálták mondogatni, hogy epizódikus játék lesz...De egy early accesnek érződik az egész. A Hitman széria sehogy sem érződik olyan játéknak, ami elbírja az early acces-t vagy az epizódikusságot...Illetve de...Amennyiben a különböző több tíz órás epizódok 2-6 évente jelennek meg...
1.
1.
mestermagyar
Ez a játék konkrétan olyan hogy "acca a zsét oszt majd lesz valami a játékból".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...