Már készül a Two Worlds III

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A TopWare Interactive és Reality Pump két remek hírrel szolgált a rajongóknak. Az első az, hogy a Two Worlds III fejlesztése elkezdődött, de közben a második rész is kap jelentős frissítéséket mind látványban, mind tartalomban.

Már több mint tízmillió példányt értékesítettek világszerte a Two Worlds első két részéből, így érthető, hogy a Reality Pump csapata folytatja a sorozatot. De ne örüljetek annyira, a harmadik rész munkálatai még csak koncepciós fázisban vannak, és még 36 hónap megfeszített munka vár a fejlesztőkre.

Ezen kívül a Two World II motorja hamarosan jelentős frissítést kap, a karakterek és a táj sokkal részletesebb lesznek, a GUI is HD-ben tündököl majd, kapunk egy csomó acsit, kooperatív multit és más fejlesztést is. Ráadásul nem csak a látvány terén lesz jobb a játék, hanem új tartalmaknak is örülhetünk. A készítők idén nyolc új multis térképpel lepnek meg minket, valamint két vadonatúj egyjátékos DLC-vel.

Az első Call of the Tenebrae címen fut, és 2016 második negyedévének végén érkezik. Hősünk visszatér Antaloorba, ahol egy szörnyű gyilkosság szemtanúja lesz. Az elkövetők korábban soha nem látott patkányszerű lények, nekünk kell megállítanunk őket. Lásd a fenti képeket!

A második DLC-t Shattered Embrace néven keressétek.

12.
12.
hedzsooo
#11: Véletlenül kellett a dobozos verziót annó nálam több mint 3x feldobni: nem bonyolultabb új kódot/kulcsot igényelni, mint a Windows-hoz az MS-től. ;) :)
11.
11.
crytek
#10: Ha nem telepítetted 3nál többször 3 különböző konfigra addig nincs is gond a bajok a 3. után jönnek :D
10.
10.
hedzsooo
#9: Steames + GOG-os verzióimmal sincsen baj nálam, plusz a régi dobozos/DVD-s kiadással sem volt korábban sosem, szóval számomra ez picit fura infó. :)))
9.
9.
lilbilly
#8: Van belőle DRM mentes, azaz GoG-os verzió, azzal semmi probléma nincs! :)
8.
8.
zsocc-nrg
Még egyik résszel sem játszottam de képek alapján hangulatos. Gondolkoztam rajta hogy megveszem mindkét részét de a fórumon annyira szidják a DRM-et hogy egyenlőre tárgytalan a dolog. Remélem kezdenek azzal is valamit ha már vérfrissítést kap a játék.
7.
7.
dzsiádzsó
Hihetetlen, hogy ennyire fosadék játékok léteznek, miközben a TDU, Getaway-hez hasonló játékokat meg lehúzzák a süllyesztőben...
6.
6.
anarchoid
masodik resz nagyon utott, varos a 3.
5.
5.
hedzsooo
Jó volt mind a kettő, a multiban feltápolt karikat pedig akkor idén kicsit leporolhatom majd, király! ;D:)))
4.
4.
mestermagyar
#3: A two worldsnek az első része az első világot a második a másodikat mutatta be? Akkor a harmadik mit fog? TROolololololo...
3.
3.
Extol
Jó volt az első két rész, én várom a harmadikat.
2.
2.
drat576
Az első rész tetszett, elbóklásztam benne. A második viszont egyáltalán nem jött be, pedig jobban kidolgozott volt benne sok minden.
1.
1.
crytek
A Ravens Cry fiaskó után hát hogy mondjam félve várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...