God of War 4 - Kratos szétrúgja Thor hátsóját?

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
Egy újabb szivárgásnak köszönhetően nagyon úgy néz ki, hogy az idei E3-on tényleg bemutatkozik a következő God of War, ami ráadásul nem csak a PS4K nyitócíme lehet, de jó eséllyel búcsút int az ókori görög mitológiának is.

A NeoGAF fórumán friss látványtervek és vadonatúj részletek bukkantak fel a lehetséges God of War-folytatásról. Legutóbb ugye még csak arról lehetett hallani, hogy a mostanában sokat pletykált PlayStation 4K nyitócíme lehet az új rész, most viszont egy egészen komoly konkrétumra is fény derült.

Egy Sony Santa Monicánál dolgozó művész honlapjára ugyanis olyan látványtervek kerültek fel, amelyek alapján arra lehet következtetni, hogy Kratos jó eséllyel hátat fordít az ókori görög mitológiának, és a negyedik rész a norvég mitológia helyszíneivel és istenei főszereplésével készül. Ezt egyébként a mindig jól értesült, iparági forrásokkal rendelkező shinobi62 is megerősítette (itt és itt) a Twitter-oldalán.

A teljes galériát errefelé találjátok.

72.
72.
Rezsidémon
Lehet, hogy a Sony nem kommunikálja ezt megfelelően, de szerencsére azért van az internet, hogy mielőtt vásárolsz valamit, utána tudj nézni mit fogsz venni. Szóval aki mostanában tervezi a PS4 megvásárlását, annak van lehetősége egyrészt utánajárni ezeknek, másrészt meg mérlegelni ezt követően, hogy vár-e a ps4k-ra vagy leszarja. Aki meg balfasz és nem tájékozódik, azt kihasználják, ami nyilván nem etikus, de nem újdonság sajnos.
Másik oldalról meg ott vannak, akik az elmúlt 3 évben vették meg a gépüket és valamiért nagyon fáj nekik, hogy nem az eddigi szokásoknak megfelelően alakul a konzolok piaci élettartama, kifutása. Na most ehhez annyit, hogy senki sem ígérte meg nektek vásárláskor, hogy majd 6 év múlva kell csak frissítenetek, ugyanis ez nincsen kőbe vésve és nem egy alapjog. Jé, milyen érdekes, hogy az informatikai eszközök ugrásszerűen fejlődnek az elmúlt 30-40 évben. Akit ez meglepett, az nem tudom, hol élt eddig. És mielőtt valami kretén nekem támadna ezért a hozzászólásomért: nem mentegetem én ezt a fajta üzletpolitikát, de nem is érzem, hogy engem most megloptak vagy átvertek volna, mivel én egy PS4-et akartam és 2-3 évig még vígan el fogok játszani vele a legnagyobb lelki nyugalommal.
69.
69.
PaprikaJancsi
#50: Eddig vitáztam veled, de már nem fogok. Ez után döbbentem rá, hogy ha beleszarnak a szádba te lenyeled, mintsem ellenkezél ellene.
67.
67.
delphijos
#8: "valszeg magasabb felbontáson( 4k talán?), és 60 fps-el fog futni"

Lehet hogy lesz valami frissítés, de azért mardjunk már a földön. 500 dollárért raknak bele két Titan Z-t. :)
58.
58.
Arbor
#56: Mert teljesen normális hogy mindenki menne előre de a konzolok visszatartják a piacot, ez nem így működik... Fejlődni kell vagy fejlődik valaki helyetted.
56.
56.
NECROSMOKE
Minek a 4K? 720, 1080 tokeletes volt.
Es GoW4? Szerintem abba kellene hagyni ezt a frencsájzt es valami ujal elorukkolni.
53.
53.
Megmondókapitány
#52: Egyet értek. El nem fogják felejteni a ps4-et.
Ami viszont látszólag nálam nem működik úgy mint nálad, az a "felháborodás" (ami szerintem még mindig szimpla értelmetlen hiszti) nyugodt elfogadása. Te csak nem érted, engem fel***z, mivel ahogy mondtad is itt a gamekapcson teljesen értelmetlen. Ha valaki változást szeretne az tegyen érte, ha nem tud \ nem akar akkor feleslegesen ne rinyáljon.

Igazándiból csak az egymás "gyilkolását" indítja el a hiszti, mert vagyunk páran akik nem tudunk elmenni mellette.
52.
52.
Arbor
#50: Amúgy ez így nem teljesen igaz. Nincs akkora jó világ külföldön mint nagyon sokan hiszik. Ha jól emlékszem te vagy az az ember aki ha kell a kitartóan tud spórolni hogy megszerezzen valamit. Ez jó és ritka dolog.
Hiában van sok pénzed ha nem tudsz vele bánni és akkor az a 4-500 dollár is sok pénz lesz. Rengeteg ps4 van a piacon és azt nem hagyhatják figyelmen kívül. Nemhiszem hogy reális félelem lehet az hogy a "régi" ps4-esek alig kapnak majd valamit.
51.
51.
Arbor
#48: Igen, igen. Basszus annyit tudtok róla hogy jönni fog,ami még mindig nincs hivatalosan bejelentve. Van fogalmatok róla hogy működik a portolás és hogy Pc-n miért nehéz? Illetve hogy Ps4-en belül mennyivel lesz egyszerűbb? Biztos az az xmillió Ps majd eltűnik az éterben és az a bevétel amit képvisel nem kell majd senkinek. 0 piaci rálátás. Nem érem fel ésszel? Majd ha kijön a Ps4K. Majd ha nem jön, vagy rossz minűségű jaték jön a simára. Majd ha semmibe vesznek titeket. Akkor! teljesen jogos lesz a felháborodás. Ezt akarod megelőzni? Ha ki akarnak cseszni a vásárlóikkal, akkor bocs de most vajmi kevés beleszólásod van, mert az állítólagos "források" szerint pár cégnél ott csücsül a tesztpéldány. Főleg itt, nem érsz semmit a panaszkodással. Majd akkor menjen ez a panaszhullám ha a félelmeitek valóra váltak. De akkor is csak itt fog menni a GK-n és nem Sonynál. Mégis hogy érjem fel ésszel hogy megy itt a felesleges sírás rívás amikor csak annyit tudtok "biztosra" hogy jönni fog egy erősebb Ps4. Itt az összes tévképzet meg a negatív hozzáállás, fantáziamese, hogy há biztos ki akarnak cseszni velünk. Ezt sose fogom ésszel "fel" érni.
50.
50.
Megmondókapitány
Fel lehet háborodni. Mindenkinek joga van hozzá. Ezt Sosem vitattam. Csakhogy a világon mindenki szarik rá. A világ nem úgy működik, hogy nekem nem tetszik valami és ezért változni fog. A legtöbbeket felháborítja ez és az ezekhez hasonló húzások, azonban a többségnek a 4-500 dolláros extra kiadás 3 (addigra lesz az 4 is) év után nem nagy probléma. Szóval lehet lázadni, hogy nem veszitek meg, de azzal nem a sonyval basztok ki hanem magatokkal, mivel többen vannak akik ezt lenyelik, mint azok akik nem. És lehet azt is mondani, hogy ez a baj, hogy senkinek sem kéne lenyelni. Sok sikert a többség meggyőzéséhez.
48.
48.
Ragnarox007
#46: Nekem meg a magad fajtád, és a hozzád hasonlóak gondolkodása "tetszik"... De látom te sem éred fel ésszel, hogy pontosan miért is vagyunk (jó páran) felháborodva, csak te is lököd a szánalmasabbnál szánalmasabb hozzászólást, közben oltogatod azokat (köztük engem is) akik hozzáteszem jogosan vannak felháborodva... Inkább ez 10/10...
46.
46.
Arbor
Az tetszik hogy minden 2. kommentben ott van hogy szemét a sony mert új konzolt hoz de azért is mert kussolnak róla. Már megint az aktuális generációt szidalmazzuk higy össze-vissza vásárolgatnak, de az alaptalan találgatás, halálfájdalom és panaszkodás az teljesen helyénvaló és oké dolog. 10/10
43.
43.
Tokodboy
Nem a hardver frissítéssel van a baj hanem azzal ahogy csináljak. Nem kellene ps4k hanem rögtön ps5 s szepen el kellene ismerni hogy ez a generáció el lett baszva a gyenge szar mobil hwrel. A ps5nek meg 4dzer erősebb hardverrel kellene jönnie a ps4ktol.
42.
42.
Tokodboy
#15: Sajnos a fejlesztőknel mar ott figyelnek a 4ks devkitek. En is most ruháztam volna be ps4re az uncharted miatt de igy nem fogok szepen megvárom a 4ks modell érkezését. Igaz nem fogom 4kban tolni de a kétszer erősebb GPU miatt szebbek es gyorsabbak lesznek a jatekok es lehet hogy a cput is lecserélik meg. De ezzel egyutt elmehet a Sony a jo büdös picsaba mert megöli a konzol lényeget. Es ugye nyilvánvaló hogy az ms is készíti az erősebb onet es elobb akarja kiadni mint a Sony a ps4k 2017 elso negyedévében addig az ms idén novemberben. Szép jövő elé nézünk.
41.
41.
roli33
Végre valami konkrétum a GOW4-ről. Kratos visszatér!! Miért kell már itt is szétoffolni a hírt?? Inkább spekuláljatok a játékról! Lesz még elég PS4K-s hír! Hogy tér vissza? Mi lesz a történet? Hogy kötik össze a mitológiákat? Bejárjuk-e mind a 9 világot? Stb...
40.
40.
Ragnarox007
#30: De te most kevered a szezont a fazonnal... A konzolokat ne hasonlítgassuk már a mobiltelefonokhoz könyörgöm... És szerinted ez sajnálatos? Az, hogy totál átbaszva érezzük magunkat?
39.
39.
Ragnarox007
#17: Látom neked sem erősséged a gondolkodás, viszont a lekezelő stílus már annál inkább, de sebaj, akkor ugorjunk is neki :) Először is, ki írta azt, hogy én irigységből írtam azt, amit?! Másodszor pedig, mikor és hol jelentette be előre a Sony, hogy ők bizony egy újabb, erősebb PS4-en dolgoznak? Ja tényleg, sehol, hiszen egy árva szót sem szóltak róla, és persze hogy most is csak kussolnak róla. Na de akkor kérdem én? Ne érezze magát átbaszva az ember? Mikor a Sony pikk-pakk gondol egyet, és úgy döntenek hogy a piacra dobnak egy erősebb változatot? Esetleg nem kellett volna tájékoztatni erről az embereket? Mert ha mondjuk előre jelezték volna, akkor oké, és úgy mindenki eldönthette volna hogy azonnal megveszi e gépet, vagy inkább vár + 1 évet és megveszi az erősebbet? Nem így lett volna korrekt? De ehelyett most te is jössz ezzel a megmondom (végül is már a neved elárulja hogy tőled mire is számítson az ember), lekezelő, vérbeli magyar mentalitású stílusoddal, amihez csak gratulálni tudok, és tudod ez a röhej. Egyébként pedig nyilván nem fogom eladni a jelenlegi konzolomat, mert nem azért választottam, és vettem meg a limitált kiadású (egyedi festésű) fehér Destiny-s kiadást, hogy rá nem sokkal később el is adjam... Amúgy meg, ha ezek után is úgy gondolod, hogy pusztán irigységből "sírok", akkor tényleg csak sajnálni tudlak. Végezetül pedig annyit, hogy sírás és felháborodás között óriási a különbség...
38.
38.
kamgecam
#36: Remélem úgy lesz ahogyan írod.Így még elfogadható is lenne.
36.
36.
felegyi
Nah egy fasza hír, de látom sokan tévedésbe estetek... 4.5-el egy időben debütál a játék, mondhatni a 4k-s 60fps-es élmény húzócíme lesz de sehol nem olvastam hogy nem jönne ki a 4.0-ra. Kb belőhetjük hogy jövő ilyenkorra jön a játék, kb kerek egy év. Ne fossatok azon hogy lesz grafikai eltérés, lesz de nem a közeljövőben... nem merik meglépni, mindenki pang hogy kiadják a !!valódi PS4-et!!, és ha grafikai különbség lenne a SONY elveszítené a renoméját, jelenleg! 3 év múlva már akár 4.5 only játékok bejelentését is el tudom képzelni, a 4.0-ra már jelentősebb butítással, feltéve ha igaz a hardver duplázás!

Tudták előre, a PS VR-re vártak... tudták ha a jövőre megjelenő konzol hardvere lenne a PS4-ben, nem fogyott volna így mivel gamer PC árban nem veszünk konzolt... extra nélkül sem volt olcsó a sima,de kb 200+-os árral? Megnyerte volna az MS a kört... így viszont kihúzták a PS élettartalmát, mivel előbb vagy utóbb muszáj lesz váltani, beszarnék ha nem használnák ki a dupla hardver tuningot a gen végére, alias ha csak FPS-ben és felbontásban lenne különbség.
32.
32.
Buggy
#25: Fuha na most végre 2perc bambulás után megláttam a különbséget, igaz kicsit rosszul lettem meg elszédültem. Ez a 60/30 fps szerintem addig nem zavarja az embert, ameddig nem tapasztalta meg. Gondolom, ha majd 60 fps-sel fognak futni a játékok(konzolon), akkor lesz fura a 30 fps, addig meg marad a boldog tudatlanság számomra :D
30.
30.
Rezsidémon
#27: Na jó, nekik meg üzleti kérdés és ha azt nézem, akkor sehol sincsen az törvénybe foglalva, hogy egy konzol életciklusa (vagy kifutási ideje) 6-7 év legyen minimum. Ilyen alapon a mobilgyártóknak is a kurva anyját, mert évente hajíthatnám el a csúcsmobilomat. A PS4 három éve jött ki, nekem nincs még megy egy éve sem a sajátom, de nem érzem, hogy ettől én át lennék baszva. Az sajnálatos, hogy ennyire felháborodtak ezen, de nem látom be, hogy ez jogos lenne.
29.
29.
Hardy
Nem hangzik rosszul, de nekem Kratos és a görög mitológia az pont úgy jó ahogy van nem kell színezni. Persze egy Loki elleni csata, Thor vagy Odin (ennyi a norvég isten ismeretem xD) nagyon látványos is lehet, de nem tudom. Norvég mitológia helyett inkább egyiptomit választották volna, mert szerintem az van még ilyen sokoldalú mint a görög.
27.
27.
#25: Hidd el én is így vagyok vele, nem érdekel se a VR, se 4K tv-t nem akarok venni, de akkor is k. anyjukat ha csinálnak időközben egy kicsit jobb gépet és az lesz az első számú. Ez elvi kérdés.
25.
25.
Rezsidémon
Valószínűleg én vagyok igénytelen, de nekem full mindegy ez a 30 fps vagy 60 fps téma. 4K ugyanúgy, majd foglalkozom vele 4 év múlva.
http://www.30vs60fps.com/
22.
22.
kamgecam
#20: És jó elõre szóljanak!
21.
21.
kamgecam
#18: Francba lebuktam!:)Egyéként nem igaz, DS3-nál is írtam hogy nagyon várom illetve a QB is nagyon tetszik. De gondolom szelektálsz a kommenteim között.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...