E3 2016: Részletek a Bethesda konferenciájáról

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 6.
  • Rendezvény
Link másolása
A tavalyi sikeres E3-as konferencia után idén is önálló műsort tart majd a Bethesda. A kiadó most azt is bejelentette, mikor kezdődik az előadásuk, mi lesz a menetrend, és hogy milyen kísérő műsorokkal készülnek.

Ismét nagyon közeledik az idei E3, így a kiállítók is aktivizálni kezdik magukat lassan. A sort ezúttal a Bethesda nyitotta, aki a tavalyi konferenciája sikerén felbuzdulva úgy döntött, idén is önálló műsort fog tartani. Ennek részleteit tegnap erősítették meg, úgyhogy lássuk, mikor kell majd ébren lenni, ha élőben szeretnéd követni az eseményeket!

Helyi idő szerint június 13-án kezdődik a konferencia, méghozzá egy felvezető műsorral, ami hajnali 3 óra 15 perckor rajtol. A közel 45 perces hangolódást követően hajnali 4 órakor elindul a konferencia, ami nagyjából egyórás lesz. Ha ezután se vagy még fáradt, akkor ne rohanj sehova, mert azonnal indul majd a BE3 Plus show, ahol valószínűleg a konferencián bemutatott játékok kapcsán kapunk majd bónusz infókat, streameket és hasonlókat.

10.
10.
Formula1fanatic
Egy nagyon ütős TES6 kéne már új motorral, az hozná a legtöbb pénzt is a konyhára, de nyilván ők tudják mit csinálnak, csak baromira nem értem én ezt.
9.
9.
Seggeszkexkluzív
#5: Isten ment egy multi quaketől egy erős kampány kell mint a wolfban, Ott a doom multi az már bőven elég.
8.
8.
Drazhar
Tavaly a Bethesda konferencia volt a legerősebb, rögtön indulásnak, de kizárt, hogy idén hajnal 4-kor nézzem :D
7.
7.
Neo1989
Majd megnézem felvételről mint mindig.
6.
6.
Horunwar
1# Szerintem a TES6 ki van zárva, voltak már hírek a Fallout 4 megjelenése után is, hogy dolgoznak e már rajta, de a Bethesda azt mondta egy ideig még jegelik a témát, ha mégis ilyen bejelentés lesz akkor valószínűtlennek tartom, hogy még idén vagy a következő évben megjelenne, gondolom még a Fallout 4 DLC-kkel vannak elfoglalva, illetve fene tudja még milyen címeken dolgozik a Bethesda mostanában, azokat nem követem. Szerintem a TES 6 legkorábbi megjelenése 2018-19 lehet.

3# szerintem az MMO-hoz lesz valami bejelentés

De ne nekem legyen igazam :D
5.
5.
#4: Quake-ből egy új only multi kéne, bár erre sok esélyt nem látok.
4.
4.
Seggeszkexkluzív
Rage vagy Quake 5 látnék legszívesebben.
3.
3.
Formula1fanatic
#2: https://be3showcase.bethsoft.com/ nézd csak wood elf az egyik sorban álló:)
2.
2.
godach
#1: Quake :)
1.
1.
Formula1fanatic
TES6 bejelentés esélyes lehet, ha idén is tartanak konferenciát. Dishonored2, doom tavaly már kapott bejelentést, utóbbi még májusban megjelenik, valami nagyobbnak még jönnie kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...