Nyáron landol konzolokon a 7 Days to Die

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Telltale játékkiadásra készül, ma pedig kiderült, melyik alkotáshoz adta a nevét: a PC-n egy ideje korai hozzáférésben leledző 7 Days to Die-hoz, ami nyáron PS4-en és Xbox One-on is megjelenik.

Tegnap írtunk róla, hogy a Telltale Games immáron kiadói feladatokat is el fog látni Telltale Publishing néven. Az első projektjük egy hamisítatlan horrorjátéknak ígérkezett az első teaser képek alapján, ma pedig már tudjuk, hogy a PC-sek számára nem ismeretlen 7 Days to Die felett bábáskodnak majd.

Ez egy hordamódra kihegyezett túlélőjáték, melyben a craftolásnak is komoly szerepe lesz. A fejlesztést a The Fun Pimps csapata végzi, és nyáron a PS4-es és Xbox One-os verziónak is örülhetünk.

A játék 2013 óta szerepel a Steam Early Access kínálatában, anno mi is kipróbáltuk. Az alaphelyzet egyszerű: a Földet ellepték a zombik, a feladatunk az, hogy valahogy életben maradjunk a nyitott világban. Hősünket belső nézetből irányítjuk a 7 Days to Die-ban, és a vérontás mellett az RPG-elemek sem hiányoznak belőle.

A konzolos változatokban helyi osztott képernyős módot is találunk, a megjelenés után pedig további letölthető tartalmak érkeznek hozzá - például 5 karakterskin, beleértve Michonne-t és Lee Everettet a The Walking Dead-kalandjátékokból.

A 7 Days to Die 29,99 dolláron kerül forgalomba valamikor júniusban.  

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...