7 Days to Die PC

Poszt apokaliptikus zombis horror homokozó a Fun Pimps gondozásában.

Íme, az Xbox Game Pass második áprilisi bővítése

Az Xbox Game Pass előfizetői április végén is számíthatnak új játékokra: egy kőkemény akció-kalandjáték, a PlayStation 5 egyik nyitócíme és egy adócsalást elkövető tarlórépa is a terítéken van.

Bérgyilkossal erősít a novemberi Humbe Monthly

Méghozzá nem mással, mint a 47-es ügynökkel! Az előző hónap után a novemberi Humble Monthly Bundle is igazán ütős lett; gyötrelmes túlélés, félelmetes rovarok, valamint lopakodással teli kalandok várnak ránk.

Blogajánló: Nem csak hét nap az élet

A 7 Days to Die című zombis játék sokak tetszését elnyerte, és úgy tűnik, godach is beleszeretett a címbe. Hosszú bemutatót közölt blogjában, melyben kitér minden részletre és még tippeket is ad a túléléshez.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

Nyáron landol konzolokon a 7 Days to Die

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Telltale játékkiadásra készül, ma pedig kiderült, melyik alkotáshoz adta a nevét: a PC-n egy ideje korai hozzáférésben leledző 7 Days to Die-hoz, ami nyáron PS4-en és Xbox One-on is megjelenik.

Heti akciók és leárazások - 41. hét

Egy-két klassz akció mindig felbukkan a neten, mi pedig válogatunk nektek. Egy kicsit megint spórolhattok a hőn áhított játékokon, amiket mindig meg akartatok venni, de sajnáltátok rá a teljes árat. Íme, a 41. heti kínálat.

7 Days to Die bétateszt

Mi kell a népnek? Zombicséplés és Minecraft kell a népnek! Vigadjunk hát, mert megszületett a 7 Days to Die. Minő frissesség, micsoda forradalom - gondolták. Még az a szerencse, hogy egészen jól sikerült!