Mától bekeményít a The Division

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 12.
  • Videó
Link másolása
Ingyenes frissítést kap ma a The Division, amely egy sor új funkcióval és tartalommal lepi majd meg a játékosokat. A legfontosabb attrakció természetesen az első raid, nézzetek meg róla egy videót!

Az 1.1-es frissítésről már írtunk korábban, és akkor sem győztük hangsúlyozni, hogy az új tartalmak és funkciók dacára ingyenesen kapjuk meg. Végre cserélgethetjük a cuccainkat, supply dropok után kutathatunk a Dark Zone-ban, új felszereléseket akaszthatunk le, és az első raidben is megmérethetjük magunkat: a küldetésünk az lesz, hogy megkeressük a Falcon csapatot a WarrenGate vízellátó létesítményben, ahol persze már vár minket néhány nehézsúlyú rosszarcú.

Az összefoglaló előzetest alább leshetitek meg:

Érkezett egy infografika is a játék kapcsán, amelyen a legérdekesebb adat talán az, hogy az átlagos játékidő több mint felét egyedül töltik az ügynökök:

10.
10.
s4jtqkac
#9: :(
9.
9.
BadPeth
#8: Pc
8.
8.
s4jtqkac
#7: Platform?
7.
7.
BadPeth
Szerintem, egész jó kis javítás .ingyenes és hozott újdonságokat. A DZ 50 lvl után már könnyebb. Én személy szerint keresek még Magyar embereket, persze idősebb korosztályt.
6.
6.
KopyAti
Mi van a hangokkal? Most szeretném beszerezni, mert azt mondják jó egyedül is.
5.
5.
zozo76hun
hatha megjavul vegre hogyha egyedul kolbaszolok, legyen hangja a karakter lepteinek, meg jo lenne ha a fegyver hangok is mukodnenek. ha mar fizettem ezert a ...... :)
4.
4.
almaspite
#2: Hát pvpbe az a csapat nyer akiknél több Survivor Link van.
3.
3.
Caleon
#1: Igyekszünk, igyekszünk! :-D
2.
2.
felegyi
Sok időt töltenek egyedül Freeroam-ban a játékosok, valahogy örülnék ha a safehouseokon kívül is lenne nyílt tér ahonnan meg lehet indulni csapatban.

A frissítés pedig legalább tartalmas, groupon belüli cserélgetés eddig is hiányfunkció volt. DZ dropjai akkor lennének izgalmasak ha tisztítani kellene, kicsit izgalmasabban is megoldhatták volna :) teamen belüli leadernél van csak a csomag, és csak ő juttathatja el stb... elég őt kilőni és a másik team leaderje felveheti a cuccot amiből kap minden tag a csapaton belül. Sok rohadék kivárja amíg valaki hívja a repcsit, aztán a tisztítás előtt válnak roguvá...
1.
1.
Buggy
Szóval sikerült a föld népességének a 2,5 szeresét kiirtani New Yorkban a vírus nélkül :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...