Így fest a Gears of War 4 bétája

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 12.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten indul a Gears of War 4 multis bétatesztje, de már most belenézhetünk két gameplay videó erejéig. Az elsőben egy brutális kivégzési animációt is végigizgulhatunk, erős gyomor ajánlott.

Az első videóban szereplő kivégzés roppant látványos: a kampányból ismerős Kait először szétzúzza az ellenfél fejét, majd az élettelen testet fegyverével messzire röpíti. De ez még semmi, a második kedvcsinálóban már vágatlan gameplay jeleneteknek lehetünk szemtanúi.

A Gears of War 4 bétatesztje április 18-tól indul azok számára, akik játszottak a Gears of War: Ultimate Editionnel, míg a többi Xbox Live Gold-előfizető április 25-től csatlakozhat a mókához.


15.
15.
dzsiádzsó
#14: Igaz, majd 5 nap múlva, nekem 11 rémlett (de az csak a hozzáférés igénylés határideje, az ultimate edtition addig kell betolni), de ettől függetlenül biztos mostani a felvétel, amúgy meg akkor látjuk a véglegest pár nap múlva, de sok jóra ott se számítok grafikailag ez gyenge.
14.
14.
Gykrizsi
#13: Nem indult el semmi szerintem, max pár belsős játszik vele.
13.
13.
dzsiádzsó
#11: Egészen biztos mostani, mert semmilyen videó nem volt előtte és miután elindult a nyíltbéta tonna számra teszik fel őket, sztm ez elég logikus nem?
12.
12.
dzsiádzsó
#10: Simán lehetnek még béta textúrák, de egyébként nekem is az a tapasztalatom, hogy ami nyílt bétás, az már a végleges, semmit nem szokott változni, nem tudok olyan játékról, ami hirtelen megszépült volna utána.
11.
11.
Gykrizsi
#10: Maga a videó nem biztos hogy mostani, el is lett távolítva azóta, és más oldalakon ezt nem is látni, csak a rövid részletet, ami sokkal jobban is néz ki.
10.
10.
Tokodboy
#9: Fel evvel a megjelenés elott elég érdekes lenne ha nem a végleges texturak lennének. Ilyenkor mar csak finomgangolasok vannak különben a tesztelok es a fejlesztők is összeszarnak magukat annyi munkájuk lenne.
9.
9.
Gykrizsi
Mindenki nyugodjon le, ez nem a kész verzió, látszik rajta. Azok nem végleges textúrák.
8.
8.
kopic
Hát...

#6:
Nagyon remelem !:S
7.
7.
PaprikaJancsi
Ez ronda, az ultimate edition sokkal szebben néz ki One-on.
5.
5.
dzsiádzsó
Hát sztm pc-n szebb a remastered :D, megint mekkora kamu volt az ingame gameplay MS konferencián? Persze a multi mindig gyengébb kinézetre, de ez lehangoló egyeéőre, a Gears nem erről volt híres.
4.
4.
Gykrizsi
#3: furák a fények, úgy világit a padló, az a gond. De véglis fél év még van hátra, ez orvosolható
3.
3.
UncannyDante94
Valaki kérem nyugtasson meg h a végleges verzió nem ÍGY fog kinézni!!!! ://
1.
1.
Gykrizsi
Jó lesz ez. A texturák furák, pl. a padló nagyon fényes, de ezek még változhatnak. Maga a játék a "szokványos", majd hétfőn megtudjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...