Öt év után végre nyereséges a Codemasters

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 16.
  • Biznisz
Link másolása
Miután bejelentette, hogy megmenti a Driveclub mögött álló fejlesztőcsapatot, újabb jó hírrel rukkolt elő a versenyjátékokra szakosodott Codemasters: öt év után először nyereséget tudott elkönyvelni.

A Codemasters a hét elején jelentette be, hogy felkarolja az Evolution Studios munkatársait, amely egyszerre volt örömteljes és meglepő hír. Meglepő, mert aki kicsit is tisztában van a Codies elmúlt pár évével, tudja, hogy a fejlesztőcégnek nem igazán ment jól mostanában, így egyáltalán nem volt világos, hogy mégis mire fel ez az optimizmus a részéről.

Nos, azóta kiderült, hogy megváltoztak a dolgok a csapat háza táján, és bár pontos számokat nem közöltek, azt megerősítették, hogy öt év után először üzemi nyereséggel tudták zárni a pénzügyi évüket, és a jövőben is két számjegyű növekedésre számítanak. A cég vezérigazgatója, Frank Sagnier az MCV-nek adott interjúban ismerte el, hogy a legutóbbi konzolgeneráció-váltás nem ment simán a részükről; az F1-sorozat next-gen változatára például elég sokat kellett várni, és nem is sikerült a legjobban.

A Codemasters tehát látszólag kimászott a gödörből, kíváncsian várjuk, mire készülnek a jövőben!

13.
13.
dzsiádzsó
Mert öt év után adtak végre egy normális játékot...
11.
11.
GAMEROD
Ahhoz képest hogy nem gondolták komolyan ezt a játékot, bejött nekik. Nem is nagyon verték nagy dobra a megjelenését anno mikor kijött pc-re a korai hozzáférés.
8.
8.
Lizard0828
Meg is erdemlik, a Dirt Rally ütős lett, remelem ezen a vonalon maradnak majd a jövőben.
5.
5.
markoci555
de ha 5 évből 4x veszteséges, akkor nem jött vissza a pénz :)
4.
4.
joshfeed
A Dirt Rally nagyon jól sikerült. Nem kell ide az arcade baromkodás és Ken Block jenki féle cirkusz. Minőségi autós játékok kellenek jó törés fizikával, mert még az hiányolom és persze egy WRC licensszel :) Go Codie !
3.
3.
Heldengeist
Valahogy nem is voltak vonzó játékaik az utóbbi időben. A Grid és a Dirt első része jó volt, de azóta semmi, ami kicsit is megmozgatott volna. Az egyik F1 játékuk demoját kipróbáltam még, de az nagyon nem jött be.
2.
2.
Maradjanak a sim vonalon, mellette peid jöjjenek a Dirt Rallys mapek / kocsik dlc formában.
1.
1.
crytek
Valami frankó arcade Rally-s cucc jöhetne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...