Xbox One - megérkeztek a felújított gépek

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 19.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft Magyarországon is megkezdte a felújított (refurbished) Xbox One-ok forgalmazását, melyek legfeljebb 90 ezer forintért vihetők haza a különböző beszámítási akciók révén.

A refurbished konzolok egy már használt gép felújított változatát jelentik, az átalakításukat a Microsoft végzi gyárilag, és működésük, illetve hardverük tökéletesen megegyezik az újonnan vásárolt gépekével. A műanyag borítás felül és elől teljesen új rajtuk, a többi panelt pedig állapottól függően cserélték.

Kinect nélkül és Kinecttel is meg lehet őket vásárolni (ez esetben a Kinect is felújított), a csomagokban található kontrollerek, tápegységek és kábelek pedig teljesen újak, továbbá 14 napos Xbox Live Gold-előfizetés és egy év gyártói garancia jár melléjük.

A refurbished modellekhez kizárólag különböző beszámítási akciók keretei között lehet hozzájutni, vagyis egy már használt konzolodat kell leadnod az akcióban résztvevő üzletek (például Media Markt) egyikében. A Kinect nélküli modell alapára 90 ezer forint körül van, és attól függően, hogy milyen állapotú gépet viszel magaddal, ez az ár még csökkenthető is.

18.
18.
DáwwiD
#10: szia kérlek elmondod hogy mennyi volt így kp?
17.
17.
KOREA24
#10: Heló, azt megkérdezhetem, hogy a PS3 meg a 15 játékhoz pluszba mennyit kellett fizetned a One-ért? És esetleg, hogy hol, melyik boltban váltottad be? Előre is kösz a választ!
16.
16.
Bence1002003
#7: Bármit nintendot játékokat ps3at mindent...
15.
15.
Bence1002003
#10: És nem laggol meg semmi?
14.
14.
Bence1002003
#1: Hát TheVr-ék azt mondták 1 év
13.
13.
Bence1002003
És ha van most egy éves lájvom akkor azt még azon is lehet használni a bejelntkezek?
12.
12.
Csoki80
#10: Attól függ mennyi a kp, becserélhetsz egy ps1-et is ;-)
Én 50-körül szeretnék venni egyet, mint anno Ps2, és 360-at is 40 körül vettem (mindig van valami szerencsétlen aki megszorul anyagilag...).
11.
11.
BryceHUN
#3: "garancia is ugyanannyi mint az uj gepnel."

Nope. Gyárilag 2 év gyári garanciát kapsz, míg a refurbished verzióknál csak 1 évet.
10.
10.
habo
Nekem is igy lett box one.Ps3 at adtam be vagy 15 játékkal plusz kp, teljesen meg vagyok vele elégedve.
9.
9.
patka21991
#7: Akár playstationt is beszámítanak.
7.
7.
Cipo3
#5: Köszönöm így már értem miről van szó. S mit lehet vinni beszámításank? Elfogadnak X360-at?
6.
6.
Ooorky
#4: Nálunk is rengeteg cég foglalkozik ilyenekkel, garanciában visszavitt/boltban kicserélt cuccokat felújítják majd eladják.
5.
5.
dcba
#4: A Refurbished annyit jelent, h felujitott es az a lenyege, h ha te mondjuk eladod a konzolod es nyilvan a hasznalat utan keletkeznek rajta karcok, vagy neadjisten tonkremegy a gep, akkor az MS megjavitja, kicsereli a teljes kulso burkolatot es eladja ujra mint uj. Lenyegeben uj is lesz, mert mindent ami serult (ertsd akar egy 1 mm-es karc is) azt az MS kijavitja, kicsereli, tehat lenyegeben te egy uj konzolt kapsz ami megsem uj, de viszont olcsobb mintha a tenyleges ujat venned meg es raadasul a garancia is ugyanugy ervenyes mint egy ujon.

Remelem jol irtam le es ertheto igy.
4.
4.
Cipo3
Elmondja valaki, hogy mi ez? Mert a cikkből nem derül ki. Minek megújítani őket?
3.
3.
dcba
#1: Nagyon szep munkat vegeznek az MS-nel

En anno a 360-at kuldtem be, mert csunya Jack Sparrow voltam meg 8 evvel ezelott es csippeltem a boxot es kesobb bannoltak a Liverol es bekuldtem nekik, h csinaljak meg mert nem tudok frissiteni es online jatszani. Fizetnem ugyan kellett erte vagy 60 fontot, de cserebe egy teljesen felujitott xboxot kaptam. Az elolapja (ugye meg nekem a regi feher model volt) ami teljesen el volt mar sargulva le volt cserelve, a kis USB zaro ajto hianyzott azt is raktak bele ujat, kitisztitottak, en is kaptam Gold-t 14 napra, mindezt kb 5 nap leforgasa alatt es meg ott volt a level, h bocsanat, h ilyen sokaig tartott.

Tehat az MS altal refurbished xbox bizony nagyon jo uzlet mert kb mintha uj lenne, igy senki ne feljen tole es vegye meg nyugodtan, raadasul az ilyen termekek "ujkent" vannak arulva, igy a garancia is ugyanannyi mint az uj gepnel.
2.
2.
Winter
XBOX armored car... LOL
1.
1.
zimonyini
Ha a garancia is ugyanugy jar ra, nagyon jo uzlet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...