Elindult a The Elder Scrolls: Legends bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 22.
  • Korai verzió
Link másolása
A Bethesda végre megmutatta, mi fán terem a The Elder Scrolls világán játszódó kártyajátéka. Nem csak az első ingame látnivalókat nézhetitek meg, hanem regisztrálhattok a tegnap elstartolt bétatesztre is.

A The Elder Scrolls: Legends a Bethesda válasza lesz a Blizzard nagy sikerű kártyajátékára, a Hearthstone-ra. Hogy végül a rajongók is megkedvelik-e, azt majd az idő eldönti, mindenesetre a fejlesztők végre lerántották a leplet a játékról, ráadásul a zárt béta is kezdetét vette PC-n.

Az anyagban több játékmódot találunk, többek közt egy szép kerek kampányt is végigjátszhatunk, de edzhetünk a gép ellen, vagy próbára tehetjük képességeinket más játékosok ellen az arénában.

A Legendset a Dire Wolf Digital fejleszti PC-re és iPadre, de hamarosan még tovább bővül a platformlista. Ha megtetszett a játék, regisztrálj a bétára a hivatalos oldalon - a bejutás sajnos nem garantált.

Április 23-án a Bethesda hosszabban is bemutatja a játékot a PAX East Twitch-csatornáján. A végleges verzió valamikor idén élesedik.

1.
1.
Extol
Ha lesz Steam-re akkor belekukkantok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...