Néhány szó az EVE: Online jövőjéről

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 22.
  • Videó
Link másolása
Jelenleg is zajlik Reykjavíkben az EVE Fanfest, a népszerű sci-fi univerzum éves bulija, ahol megtudtunk pár érdekességet a frencsájz jövőjéről. A jövő héten kibővül az MMO, látványos filmes trailert mutatunk róla.

Az EVE Fanfesten a CCP bejelentette, hogy az EVE: Online következő kiegészítője, a Citadel április 27-én érkezik. A játékosok immáron saját bázisokat építhetnek, megjelennek a Force Auxiliary támogatóhajók és bányászdrónok, illetve több mint 100 új modulnak és szuperfegyvernek örülhetünk.

A filmes trailer kellően hangulatosra sikerült:

Apró, de annál fontosabb hír, hogy az EVE: Valkyrie-t még idén felvértezik cross-platform támogatással, magyarul az Oculus Rift-, a HTC Vive- és a PlayStation VR-tulajok együtt játszhatnak majd. A fejlesztők nem akarják szétválasztani a rajongóbázist, így függetlenül attól, hogy milyen masinán játszunk, együtt repülhet és harcolhat mindenki.

Gőzerővel készül a Project Nova is, amely egy vérbeli multis shooter lesz az EVE világán. A játékról itt írtunk bővebben.

2.
2.
Dio papa
A CCP már pár éve irányt tévesztett erősen... Most még egy dolog ami nagyobb és több hp-ja van mint egy titánnak. Biztos sok fantázia kellett kitalálni. Inkább a WoS-t (Walking on Station) raknák végre bele értelmes funkciókkal amivel már hosszú évek óta adósok.
1.
1.
markoci555
A zene alatta nevetségessé teszi az egészet, ajánlom a némítást amint bejön a zene.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...