Remedy: lassan egy éve készül az új játék

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 22.
  • Hír
Link másolása
Nincs pár hete, hogy megjelent a Remedy legújabb játéka, a csapat rajongóit is két táborra szakító Quantum Break. Az élet viszont ezután se állt meg a stúdiónál, olyannyira nem, hogy már 9 hónapja készítik új alkotásukat.

A csapatot munkatársaik LinkedIn-profilja buktatta le. Először a Quantum Break vezető dizájnerének, Kyle Rowley-nak az önéletrajzában talált rá az érdekes részletre a Gamer Center Online. A CV-ből ugyanis kiderült, hogy Rowley már 2015 augusztusa óta dolgozik egy új, eddig be nem jelentett játékon.

Viszont nem ő az egyetlen Remedy-alkalmazott, akinek az önéletrajzában hasonló jelekre lehet bukkanni. A magazin tovább kutakodott, és kiderült, hogy a már az Alan Wake-en is dolgozó Mikko Rautalahti CV-jében is található egy titkos projekt, amelyen három hónappal ezelőtt kezdett el dolgozni.

Figyelembe véve, hogy az elmúlt hónapokban többször is felszínre bukkantak különböző Alan Wake 2-pletykák, nem lennénk meglepve, ha a Remedy folytatná a játékot.

11.
11.
logic5
10.
10.
Necreon
Reméljük inkább közelebb lesz minőségben a Max Payne / Alan Wake pároshoz, mint a gyalázatosan szar Quantum Break-hez.
9.
9.
kopic
Szamomra meg az elozo generáció egyik legjobb játéka. Ütős sztori, atmoszféra, jo karakterek. Emlékszem anno csupán az 576 kbyte újságból olvastam rola hireket meg a tesztet, mivel akkor meg nem volt netunk es igy egyetlen videót sem lattam ra. Ennek is köszönhető, hogy nalam maradando élményt nyujtott.
A játékmenet néha tenyleg unalmas volt, (foleg hogy 3x is vegigvittem) de azert a borzalmas kategorianak a közelében nem volt.
8.
8.
Raam989
En soha nem ertettem, hogy miert sztaroljak ennyire a Remedyt. Szerintem a Max Payne ota nem tudtak maradandot letenni az asztalra. A masodik resze meg jo volt, a harmadik mar "majd az uborka szezonban" kategoria volt. Az Alan Wake meg egyszeruen egy tulhypeolt kozepes jatek volt. Hiaba volt jo a sztori, nem vitt ra a lelek, hogy befejezzem, mert untam a jatekmenetet. A Quantum Brakerol nem tudok erdemben nyilatkozni, nem probaltam, de az ertekeleseket elnezve eleg megoszto az is...
7.
7.
szakallaskan
Remélem az Alan Wake 2!A Remedy a kedvenc fejlesztőbrigádom.
6.
6.
Heldengeist
#2: Nekem már maga a stílus sem jött be. Másfél óra után töröltem. Szerencsére valami Humble Bundle-ös 1$-os vétel volt.
5.
5.
Seggeszkexkluzív
#2: Tipikus példája azoknak a játékoknak ahol van egy jól kidolgozott világ, érdekes történet és karakterek, de maga a gameplay fájóan egysíkú és monoton.
2.
2.
godach
#1: Annyira szégyellem magam, de nekem ez az AW annyira nem jött be, hogy nagyon.
Nem csak a majd megpróbálom, hanem egyenesen tiltólistára került.
Talán a nagy hipe az oka és ezért vártam egy tökéletesre hajazó játékot.
Erre kaptam egy rettentően idegesítő valamit, amiben ha leugrok egy dobozról akkor a karakterem továbbpattan bele a vízben újra és újra.
És ez csak az egyik bosszantó hiba a nagyon sokból.
1.
1.
logic5
Nem is tudom, mit várnék szívesebben, mint egy új Alan Wake-et! HAJRÁ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...