The Witcher 3: Blood and Wine - szüreti mulatság

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 23.
  • Képek
Link másolása
A CD Projekt RED kiadott pár bámulatosan kinéző screenshotot a The Witcher 3 második kiegészítőjéről. Toussaint, az új tartomány színesnek és békésnek tűnik, de ez csak a látszat, valójában sötét dolgok lappanganak a háttérben.

A Blood and Wine DLC az élénk színekkel operáló Toussaint régióban játszódik - ezt az alapjátékban még nem járhattad be. A legújabb képeken soha nem látott karakterek és lények is feltűnnek, nem beszélve az óriásgombákkal teli erdőről.

Hiába tűnik békésnek a környék, a felszín alatt bizony romlik, tele van véres titkokkal - az a feldarabolt kurafi legalábbis eléggé árulkodó.

A CD Projekt RED májusban további infókat ígér a kiegészítőről, amely nagyjából 20 órányi új kalandot biztosít. Megjelenési dátum még nincs.

5.
5.
Macifasz
#4: Pont ezt akartam írni, hogy aki csak a sztorira koncentrál, annak ja, 20 óra. De aki 100%-ra akarja kipörgetni, minden mellék küldivel meg fűszál mögé benézéssel, annak lehet lesz az 30-35 óra is. :-D
4.
4.
hedzsooo
#1: Átlagos játékosoknak biztosan de mivel én minden fűszál mögé benézek majd a rejtett kincsekért, bújkáló szörnyekért... xD :D
3.
3.
Lorthirash
Ez igen hangulatosnak tűnik nagyon.
2.
2.
redsovi
Mestermű lesz ez is....
1.
1.
NECROSMOKE
Jó nagy DLC. 20 órát igényel a végigjátszásza :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...