The Witcher 3: Hearts of Stone PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A The Witcher 3 első nagyobb bővítménye.

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

Vadiúj The Witcher-könyvön dolgozik Andrzej Sapkowski

Tíz évvel a sorozat legutolsó darabja, a Viharidő után újra Vaják-regényen dolgozik Andrzej Sapkowski. A lengyel író jól halad, talán egy év alatt be is fejezi a könyvet. Folytatódnak hát Geralt kalandjai.

Elsőként nézhetünk be a The Witcher harmadik évadába

Az ígéreteknek megfelelően a Netflix kiadta a The Witcher harmadik évadjának első előzetesét, az utolsót, amiben Henry Cavill visszatér Geralt szerepében. Hú, de messze még a június vége!

Úgy tűnik, kooperatív mód is lesz az egyik új The Witcher-játékban

A CD Projekt RED álláshirdetéseinek köszönhetően egyre több infómorzsát szedhetünk össze a The Molasses Flood berkeiben készülő The Witcher-játékról.

Kedvcsinálón a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition dobozos kiadása

Hangulatos kedvcsináló érkezett a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition megjelenéséhez, mely Geralt és Ciri kapcsolatát mutatja be.

Dobozos kiadást is kap a The Witcher 3 újgenerációs változata

Nagy sikert aratott a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, ezért a CD Projekt RED úgy döntött, hogy dobozos kiadásban is a boltokba küldi Ríviai Geralt újgenerációs kalandját.

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition teszt

Nem lepődtünk meg, amikor lengyel barátaink bejelentették, hogy PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re is ellátogat a The Witcher 3: Wild Hunt, hiszen a felejthetetlen játék megérdemli a next-gen műtétet.

The Witcher 3 - hotfix érkezett a technikai bakikhoz

Döcögősen indult az The Witcher 3 újgenerációs változata, de a CD Projekt RED dolgozik az ügyön. A fejlesztők szerint a legújabb hotfix meg fogja oldani a PC-s crash-eket.

Megérkezett a The Witcher 3 next-gen frissítése, de nem lehet őszinte a mosolyunk

Sok húzás-halasztás után végre befutott a The Witcher 3 várva-várt újgenerációs változata. Geralt kalandja remekül fest, de alaposan két vállra fekteti a legizmosabb hardvereket is.

Ezek a modok kaptak helyet a The Witcher 3 újgenerációs változatában

A CD Projekt RED nem titkolja, hogy a saját fejlesztéseik mellett egy csokornyi közösségi mod is helyet kap a The Witcher 3 újgenerációs változatában. Most megtudhattuk, hogy pontosan mik is lesznek ezek.