Késik az ARK: Survival Evolved

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 26.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben csak az év végén válik elérhetővé az ARK: Survival Evolved végleges változata. A fejlesztők szerint sokkal nagyobbra nőtt a projekt, mint gondolták, ezért van szükségük extra fejlesztési időre.

A Studio Wildcard szerint már 5 milliósra duzzadt az ARK játékostábora, 4 millióan PC-re, 1 millióan pedig Xbox One-ra vásárolták meg a játékot. A közösség szépen termeli a modokat is, talán ennek köszönhető a fejlesztők új kezdeményezése, amely lehetővé teszi, hogy a rajongói munkák végül hivatalosan is a játék (és így a konzolos változatok) részévé váljanak.

Az első ilyen mod a The Center, amely májusban érkezik és kétszer annyi tartalmat kínál, mint az alapjáték, a nyáron pedig a Primitive Plusnak örülhetünk:

Rossz hír azonban, hogy a fejlesztők elhalasztották a játék megjelenését, nyár helyett csak az év végén csaphatunk le a végleges változatra PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A készítők szerint az időközben megnövekedett tartalom miatt több időre van szükségük a befejezéshez, mint gondolták.

Addig az Early Access- és a Game Preview-verziók továbbra is elérhetők, míg a PS4-esek a free-to-play mellékágnak, a Survival of Fittestnek ugorhatnak neki leghamarabb. Ez utóbbi egyébként szintén egy rajongói modból nőtte ki magát önálló játékká.

4.
4.
crytek
Remélem lesz majd értelmes single része is!
3.
3.
Tr4nCe
2.
2.
Tr4nCe
Nekem tök mind1 mikor jön ki hivatalosan, így is már a kezdetek óta élvezem a játékot. Kipróbáltam már mind a 2 modot, és tényleg nagyon jók. Bár a töltési időt úgy meg 10x-ezik, szóval remélem ezen dolgoznak a srácok, mert irtó rossz várni 10+ perceket mire betölt. A méhészet meg különösen hangulatos lett, meg a lumberjack. A vulkán folyó meg eszméletlen király!
1.
1.
mestermagyar
Ez jó dolog szerintem. Nő az EA-ban töltött fejlesztési idő. Ez már szerintem a 3. generációja a multis survival játékoknakés ezeknél nem gond mivel legtöbbször látszik a hétről hétre való fejlődés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...