Még több részlet a Doomról

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 29.
  • Videó
Link másolása
Hasonlóan a Wolfenstein: The New Orderhez, az új Doomban is találunk egy olyan Easter Egget, amellyel a klasszikus első két rész egy-egy pályáját játszhatjuk végig. Ha nem volt elég a gameplayekből, akkor pláne kattints!

Tegnap hosszabban is belenézhettünk a Doom egyjátékos kampányába, ám azóta számos részletre derült fény az id Software üdvöskéjéről. Például arra, hogy a Doom 1 és 2 klasszikus pályáit is végigjátszhatjuk benne egy Easter Egg segítségével.

A producer, Marty Stratton és a kreatív direktor, Hugo Martin az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy az új Doom minden küldetése tartalmazni fog egy klasszikus térképet az első két játékból. Mindössze annyit kell tennünk, hogy megtaláljuk a rejtett kapcsolókat, amiket aktiválva egy ajtó kinyílik, és máris az elődökben találjuk magunkat. Még a régi démonokat és a zenéket is átemelték belőlük.

Ha egyszer megtaláltuk a klasszikus térképeket, a kampánymenüből indítva bármikor újrajátszhatjuk azokat.

A srácok meséltek a játék legdurvább nehézségi szintjéről, az Ultra-Nightmare-ről is. Ez voltaképpen a Nightmare-fokozatnak felel meg, csak hozzáadták az azonnali halál lehetőségét is. Magyarul ha egyszer szétszednek a démonok, kezdheted újra az egész játékot. Eredményeinket összehasonlíthatjuk a barátainkéval is, így kiderül majd, melyikőtök bírja a legtovább.

A készítők hozzátették, a tesztelés során egyetlen id-fejlesztő sem volt képes végigjátszani a Doomot Ultra-Nightmare-nehézségen. Talán te sikerrel jársz.

A GameSpot jóvoltából fentebb három új gameplay videót találsz a shooterről.

A játék május 13-án landol PC-n. Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
Red-E-Kamp Van
#2: Meg lehet, de nem kell.
Én még az első gameplay traiieren kívül semmit nem láttam.
Azt jól összerakták és nem is hiszem, hogy csalódnék benne.
Megyek, lövök.

2.
2.
ollie92
Faszom, ezidáig semmit se lehetett hallani a kampányról, erre 2 héttel a vége előt szarrá teaselenek mindent. Már az egész kampányt szinte meg lehet nézni jutbobon
1.
1.
a shotgun kicsit gyönge papir a lebego dogok ellen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...