Jól fogy a Ratchet & Clank

A heti brit toplistából már megtudtuk, hogy sokan voltak kíváncsiak a Ratchet & Clankre, most azonban a fejlesztők is csepegtettek némi információt a játék eladásairól.

A hét elején már kiderült, hogy jól teljesít a pénztáraknál a Ratchet & Clank, hiszen a PS4-exkluzivitás ellenére olyan játékokat utasított maga mögé a briteknél, mint a Dark Souls III vagy a Tom Clancy's The Division. A fejlesztők a Twitteren most azt is elárulták, hogy az új Ratchet & Clank a legjobban fogyó játék a sorozat történetében, ami nem kis dolog, hiszen tizennégy tagot számlál a franchise.

A Ratchet & Clank egyébként egy filmadaptációt is kapott, ami tegnap óta nézhető meg a mozikban. A játékról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

17.
FuRiONight
#16: Jàtszatja magát a játék, nehéz abbahagyni :) csak még egy kicsit ;)
16.
Macifasz
Tényleg fantasztikus játék, ki ne hagyja senki csak amiatt, hogy nincs co-op. Én nem ismertem a szériát és úgymond "vakon" fizettem be rá, de nem bántam meg. Abbahagyhatatlan. :-)
15.
PaprikaJancsi
Annak viszont nagyon örülnék, ha ennek a sikernek fényében több hasonló cím jön.
14.
Yanez
#13: Vedd meg! Nincs olyan ember ebben az univerzumban, akinek ne tetszene ez a játék! Tegnap fejeztem be hardon, az élmény leírhatatlan!
13.
delphijos
#12: Hát az utóbbi x R&C tartalmazott co-op módot, nem értem miért maradt pont ez ki. Itt még adja is magát a két játékos mód. Ezzel együtt a sok dicséret miatt lehet mégis megvevés lesz.
12.
FuRiONight
#11 Egyáltalán nem szégyen! Nagyon jó játék, 10k-t pedig kötelezőn megér minden ps4 tulajnak! Nem csak gyerekeknek!
11.
Angelwing
#10: egyszemélyesen kiadni egy playstation játékot! szégyen játékkonzol lévén!
10.
Birkazoli
#9: Nincs benne. Csak egyszemélyes játékmód van benne.
9.
delphijos
Local co-op multi van? Mert gyerekeknek megvenném akkor....
8.
kamgecam
Rég játszottam ilyen jó játékkal.
7.
Blueberry
Mostmár jöhet a Crash Bandicoot :)
6.
Yanez
#5: Az durva!Lehet arról van szó, hogy a film szorosan kötődik a játékhoz? Mert akkor aki nem ismeri a gamét, az csak pislog a moziban, hogy mit miért. :D Még nem láttam, így nem tudom pontosan.
5.
PaprikaJancsi
#4: Metacriticen 31 ponton áll a 100-ból.
Engem is érdekelt, de szerintem kihagyom.
4.
azureknight0715
Valaki aki látta moziban milyen film lett? Hű maradt a játékhoz? Gondolkozok hogy beülök rá de még mindig nincs kedvem a gyerek sereghez , de nekem még mindig gyerekkorom egyik kedves emléke szal jó lenne látni, ha már konzolom nincs hogy játszhassak vele.
3.
Yanez
Ezen nem csodálkozom. Nálam az év meglepetése lett a game. Ezzel bárki jól elszórakozhat, még akkor is, ha esetleg nem szereti ezt a zsánert!
2.
roli33
#1: Így van. Nálunk is vetítik "A Galaxis Védelmezői" alcímmel.
1.
Sullivan92
"A Ratchet & Clank egyébként egy moziadaptációt is kapott, ami tegnap nézhető meg a mozikban."

???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...