Novemberben jön a Dishonored 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bethesda elárulta, mikor érkezik Corvo és Emily közös kalandja. Ha minden igaz, november közepén játszhatunk a Dishonored 2-vel, míg az első ingame látnivalókra júniusig kell várnunk.

A Dishonored 2-ben két főhőst irányíthatunk. Az első részből ismerős Corvo egyfajta mentorként egyengeti Emily Kaldwin császárné sorsát, aki már egy érett nővé cseperedett. A történetet döntéseink befolyásolják, és mi döntjük el, milyen módon likvidáljuk az ellenséget. Csendesen lopakodva, vagy nyíltan szembeszállva velük.

Az anyag Karnacában, a Birodalom legdélibb csücskében játszódik, így sokkal melegebb, barátságosabb helyszín benyomását kelti, mint Dunwall - ez Corvo szülővárosa. Emilyt irányítva a játékmenet is megváltozik némileg, lévén eltérő képességet használ - ezekről itt írtunk bővebben.

A Bethesda megerősítette, hogy a Dishonored 2 november 11-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, míg az első gameplay videót a kiadó E3-as konferencáján, június 12-én vetítik le.

A Game Informer következő számában egy részletes előzetest kap a játék, azaz hamarosan friss infókról számolhatunk be nektek.

6.
6.
hadzsime
#5: Gondolom, úgy mint az első részben, az Outsider nevű karaktertől.
http://dishonored.wikia.com/wiki/The_Outsider
5.
5.
Mortis
én elsőre arra leszek kíváncsi, hogy emily miképpen jut hozzá az erőihez.
4.
4.
Neo1989
Már a tavalyi trailer-nél tudtam h a 16-os E3-nál előbb nem látok gameplayt.
3.
3.
br1Koo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...