Competitive Play nélkül startol el az Overwatch

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 4.
  • Hír
Link másolása
Sem a bétában, sem a végleges változatban nem lesz benne a Competitive Play játékmód, mivel a Blizzard komolyan átdolgozza azt. Mindez csupán átmeneti lépés, a megjelenés után aktiválják majd.

A rendező, Jeff Kaplan megerősítette, hogy a megjelenés napján még nem lesz elérhető a Competitve Play játékmód az Overwatchban. Az úriember szerint a zárt béta visszajelzései alapján átdolgozzák a módot, így az a jelenleg is zajló nyílt bétatesztben sem lesz benne.

Az Overwatch május 24-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en, ám a Competitive Play mód csak valamikor utána élesedik. Kaplan nem árult el további részleteket arról, hogy miben változik a rendszer, de bejegyzésében megköszönte a rajongók türelmét.

A játékmód április elején élesedett a korai verzióban - fontos tudni, hogy ez nem a normál kompetitív módnak felel meg. Csak a 25. szinten lévő játékosok kiváltsága, akik a havi megmérettetések során osztályonként további szinteket léphetnek. A jó teljesítményt díjazzák is új sprayekkel, játékos-ikonokkal és hangmintákkal. A sztenderd PvP-t nem érinti változás.

2.
2.
BlazeH
Nehogy úgy járjon, mint a Diablo 3 kompetitív módja. Azt is későbbre ígérték nem is lett belőle semmi :)
1.
1.
Gykrizsi
Hiányoltam is, de ha jobb lesz, akkor egye fene. Kíváncsi leszek, milyen szinten lesz a játék megjelenés utáni támogatottsága.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...