Ismét életjelet adott a Crash Bandicoot

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 6.
  • Pletyka
Link másolása
Hiába vannak a Crash Bandicoot-jogok az Activisionnél, egyre valószínűbb, hogy a Sony közbenjárásával mégis visszatér az ikonikus sávos bandikut. Ezúttal a sorozat egykori szinkronszínésze, Lex Lang posztolt kétértelmű hírt.

Évről-évre felröppen a pletyka, hogy a Sony szeretné visszahozni egyik ikonikus hősét, Crash Bandicootot. A kiadó viszont még mindig nem lépett a tettek mezejére, és amíg a sorozat jogait birtokló Activision inkább a fejőstehén Skylanderst és Call of Dutyt sorozatgyártja, nem is nagyon van rá esély, hogy visszatérjen a világmegmentő sávos bandikut.

Most viszont minden eddiginél egyértelműbb utalást kaptunk arra, hogy a Naughty Dog egykori platformere feltámad. A sorozat főgonoszának, Dr. Neo Cortexnek a hangját kölcsönző Lex Lang ugyanis a következőt twittelte: "Micsoda csütörtök! Ezen a héten három játék három olyan karakterének a feltámasztására is felkértek, amelyeknek én kölcsönöztem a hangomat: egy doktor, egy ördög és egy droid/AI. Egyelőre nem árulhatok el többet, de érdemes lesz velem maradni, mert hamarosan friss részletek jönnek. Nagyon izgatott vagyok."

Igen, a doktor nagy valószínűséggel a Crash Bandicoot rosszfiújára, Cortexre utal.

6.
6.
Wyatt
Legnagyobb örömem lenne egy PS4-gyes Crash bejelentés az E3-mon
5.
5.
A Pulyka
#3: :O Koszi, ezt nem tudtam :)
4.
4.
ollie92
Jó lenne hasonlót csinálni, mint a Crash Bandicoot 2-3. :)
Nagy kedvenc volt régen.
Jegelhetnék a mind over mutants féle zagyvaságot szvsz.
3.
3.
Shifty
#2: Egy állat, amiről mintázták :) Keress csak rá! ;)
2.
2.
A Pulyka
Mi az a sávos bandikut? :D

Egyébként meg jo volna tudni mégis melyik stúdió készítené.Jó lenne egy új crash, és mégjobb ha a ND csinálná meg, de erre nem nagyon látok esélyt az activision keze alatt.
1.
1.
Yanez
Remelem igaz, mert ha ismet nem, retropassziv depressziot kapok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...