Crash Bandicoot Action Pack

A PlayStation 2-exkluzív csomag tartalma: Crash Nitro Kart, Crash TwinSanity és Crash Tag Team Racing.
Típus: Akció, Autóverseny

E3 2016: Crash a Skylandersben térhet vissza?

Oly sok találgatás és pletykálkodás után viszonylag komoly bizonyítékot kaptunk arra, hogy Crash Bandicoot hamarosan visszatér. Üröm az örömben, hogy nem éppen úgy, ahogy arra a legtöbb rajongó számított.

Crash Bandicoot - rossz hírünk van a rajongóknak

Az elmúlt hetek Crash Bandicoot-pletykái után szinte menetrendszerűen érkezett meg a Sony kommentje a témában: a cég egyik vezetője szerint a játék jogai továbbra is az Activisionnél vannak, nem pedig náluk.

Ismét életjelet adott a Crash Bandicoot

Hiába vannak a Crash Bandicoot-jogok az Activisionnél, egyre valószínűbb, hogy a Sony közbenjárásával mégis visszatér az ikonikus sávos bandikut. Ezúttal a sorozat egykori szinkronszínésze, Lex Lang posztolt kétértelmű hírt.

Frissítve: Megint a Crash Bandicootról fecsegnek

Egy hete sincs annak, hogy elkezdtek pletykálni a Crash Bandicoot visszatéréséről, erre tessék: most egy másik forrásból hallottuk, hogy a Sony visszahozza a közkedvelt játékhőst...

Crash Bandicoot - mit teasel a Sony?

Már ha teasel valamit egyáltalán. A felhajtás oka, hogy a Sony közel-keleti részlege kitett egy képet a Twitterére a közkedvelt játékhősről, ráadásul mindezt egy olyan kísérőszöveggel, mintha sejtetni szeretne valamit...

Ilyen lett volna a Crash Bandicoot rajzfilmes intrója

Előkerült egy videó, melyben másfél percen át csodálhatjuk a Crash Bandicoothoz készült rajzfilmet. A játék egyik producere megerősítette, hogy eredetileg ezt tervezték az első Crash Bandicoot intrójának.

Dokumentumfilm a Naughty Dog születésnapjára

A Crash Bandicoot, a Jak and Daxter, az Uncharted-sorozat és a The Last of Us fejlesztője idén ünnepelte 30. születésnapját. Az évforduló apropóján egy dokumentumfilm született, amely végigvezet a stúdió történetén.

30 éves a Naughty Dog, jön a dokumentumfilm

Ebben a hónapban ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a kaliforniai Naugthy Dog. A Crash Bandicootról, az Unchartedről és a The Last of Usról elhíresült csapat munkásságát egy dokumentumfilm is megörökíti majd.

Visszatérhet a Crash Bandicoot és a Spyro

Néhány klasszikus PlayStation-cím újra visszatérhet a Sony elnöke szerint. A Crash Bandicoot és a Spyro mögött még mindig hatalmas rajongóbázis van, annak ellenére, hogy a fanok nagy része az évek során már felnőtt.

Ilyen lett volna az új Crash Team Racing?

Érdekes YouTube-videó landolt a neten, ami abból a törölt Crash Team Racingből tartalmaz gameplay jeleneteket, amiről már korábban is hallottunk pletykákat. Egy kattintás, és nézheted is!