Őrült jó meglepetések lesznek az Uncharted 4-ben

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A külföldi játéksajtónak és az idő előtt kikerült példányok tulajdonosainak hála kiderült egy-két érdekes apróság az Uncharted negyedik részével kapcsolatban. Spoileres tartalom következik persze, ezt nem árt szem előtt tartani.

Habár az Uncharted 4: A Thief's End megjelenéséig még várni kell néhány napot, a külföldi sajtó már kipróbálhatta a játékot, és ugye egy szerencsétlen eset folytán a játékosokhoz is kikerült néhány példány belőle. Ennek megfelelően elég sok részletet ismerünk már a címmel kapcsolatban, és még az egyik (hanem a) legjobb easter egg is kikerült a YouTube-ra:

Ebben a jelenetben Drake-et és Elenát láthatjuk játék közben, méghozzá szó szerint, hőseink ugyanis a hölgyemény PSOne-jával futnak egy kört az eredeti Crash Bandicootban. Ez már önmagában is elég vicces lenne (nem is kérdés, hogy miért), de még nincs vége: amikor Drake játszik, konkrétan te kapod meg az irányítást, és nyomulhatsz egy picit a klasszikussal.

Kiderült továbbá, hogy a végigjátszás után is tartogat még meglepetéseket a játék. Habár az Uncharted 4 annyira pofásan fest, hogy kár elcsúfítani, aki mégis érez ingert erre, megteheti: a megnyíló filterekkel belenyúlhatunk a grafikába, így akár cel-shaded, pixeles vagy monokróm köntösben is átszaladhatunk a címen.

A képeket már csak linkeljük, mert a Sony munkatársai gőzerővel takarítják a szivárgásokat - érdemes sietni a YouTube-videó megnézésével is, ki tudja, meddig lesz még elérhető.

Közben kaptunk egy mobilos Unchartedet is

És ha már meglepetések: csütörtökön kaptunk egy ingyenes Uncharted-játékot iOS-re és Androidra, amelyben különböző fejtörőket kell megoldanunk Drake-kel. Engem leginkább a Lara Croft GO-ra emlékeztetett az Uncharted: Fortune Hunter, amit már azért is érdemes lehet kipróbálni, mert extra tartalmat tesz hozzáférhetővé a nagygépes folytatás multiplayer módjában.
14.
14.
Wyatt
Ez a játék tényleg 10/10. Az lett volna igazán frankó, ha Crash helyett valamelyik klasszikus Tomb Raider-rel játszik :D
13.
13.
Macifasz
#11: Arra ugyan várhatsz. Előbb fognak ingyen 4K TV-ket osztogatni, minthogy te valaha is játszol PC-n az Uncharted 4. részével. ;-)
11.
11.
anarchoid
Az lessz az orult jo meglepi ha megcsinaljak PC -re ;) mas meglepi nemjatszik ;)
10.
10.
akifourteen
Gamespot 10 ez tuti.
8.
8.
Mortis
#5: én a videót láttam. nem voltam vele tisztában, hogy az írott és videó kritika eltér; bocs.
7.
7.
exonic
#6: Online rendelve Angliában igen hamar bedobják, nekem is ma jött meg. Nem tudom odahaza hogy működik de szerintem ott is el kezdik szétszórni korábban, de ne vessetek meg ha nincs igazam.
5.
5.
Yetikee
#2: 8.8-at adtak rá és még nincs kész a tesztelés.
3.
3.
h.jozsa
Sikerültt feltenni a y-ra egy kb.45 perces videót valakinek,megtudtam nézni.....de persze másnap reggelre már törölték
az a rész mikor a bátyával gyerek ként koborolnak egy épűletben......zseniális minden szempontból!
10/10
2.
2.
Mortis
IGN 10/10-et adott rá, na meg az elmondása s játékmenet láttán engem nagyon meggyőzött. Ez talán tényleg kiérdemelheti a System-seller címet.
1.
1.
Hunork
Hatalmas :D
Másodjàra tuti vell shadedben fogom végig nyomni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...