Újabb képeket kaptunk az Assassin's Creed-filmből

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 9.
  • Képek
Link másolása
Két új állókép esett be a hétvégén a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-filmből, az ízelítők egyszerre mutatják be a jelenkori és a történelmi szálat.

A december 21-én mozikba kerülő filmadaptáció egy az egyben átveszi a játékok felütését: hősünk Callum Lynch, aki egy forradalmi technológia segítségével megtudja, hogy az assassinok leszármazottja, a 15. századi Spanyolországot pedig fel is fedezi őse, Aguilar bőrébe bújva. A főgonoszok szerepében természetesen a templomosok feszítenek, akik még napjainkban is úgy ármánykodnak, ahogy azt kell.

4.
4.
#1: Attól, hogy az eredeti kapott egy alternatív verziót (új nevek meg setting), a történet még mindig rohadtul ugyanaz. Legalábbis nem mutatja semmi az ellenkezőjét. Na majd a trailer esetleg.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Hát erről inkább ne vitatkozzunk, szerintem az a film egy újabb alátámasztása annak, hogy Ridleynek fingja nincs mit kezdjen a címmel. Nem nézhetetlen, de egy nulla, ami semmihez nem vezett. Nem csoda, hogy hetente írja át az új rész címet, es gondolom forgatókönyvét is.
2.
2.
Kelan
#1: Annyi különbséggel persze, hogy a Prometheus-t szerencsére nem kellett egyedül neki vinnie a hátán... ;)

Arra mindenesetre én is kíváncsi leszek, hogy milyen történettel rukkolnak elő!
1.
1.
Gykrizsi
Örülök, hogy nem azt az utat választották, hogy szimplán megfilmesítik az első részt, hanem új történetet írnak. Én nagyon várom, Fassbender számomra nyújt annyi biztosítékot, hogy ha a film nem is lesz jó, ő még elviheti a hátán, mint a Prometheust.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...